Wednesday, May 5, 2010

ÅFF - Brommapojkarna 4-1 (2-0)

ÅFF ÅFF ÅFF ÅFF ÅFF ÅFF ÅFF HEJA HEJA ÅFF.

Vilken kväll för ÅFF-lovers! ÅFF lekte 4 i rad med BP, ur flera aspekter.
ÅFF är sylvassa på fasta situationer och jag som följt ÅFF i typ 30 år har aldrig sett på maken till effektivitet. Troligen överdriver jag lite men det är fantastiskt vad sammansvetsat och väloljat laget uppträder. Alltid önskar man ju alltid några förbättringar i bollhållandet men varför klaga en kväll som denna.

För några matcher sedan ville jag se spelarna komma upp till sin normala nivå. Nu är det så att flertalet har höjt sig och blivit bättre än någonsin. Vilket gäng!

Johan Niklasson - killen verkar vara gjord av stål, granit och diabas. Coach sätter ner Haris på ytterback och offrar allt offensivt istället för att sätta in Johan. När Moberg nu blev febrig så hoppar Johan in och är råbra från första sekund. RESPECT.

Anton Tinnerholm - Efter en medioker insats på innermitt i tipselit i veckan går han in och visar Allsvensk klass lika lätt som andra deklarerar. Inte många misstag från Anton. Enbart en tveksam bröstning till Fimpen som kunde renderat i en straff då Fimpen råkade fälla en BP:are.

Prince - Han bara växer och växer för varje nicktouch. Jag kan inte minnas sist det kändes självklart att en ÅFF:are vinner nickdueller på mittfältet.

ÅFF var ikväll forsatt klockrena i avsluten med en väldigt hög procent mål, faktiskt 80% av avsluten på mål gick in. Försvarsarbetet var grymt att se, ända ifrån Prodell på topp till Fimpen i mål! Så otroligt härligt att se.

Spelarbetyg:

5 - Fimpen, Silva, Niklasson, Haris, Pligg
4,5 - Jesper, Stoffa
4 - Anton, Prodell, Prince
3,5 - Pocke

Inhopparna Möller, Suljic och Påven gör klockrena inhopp med Påvens mål och Möllers FANTASTISKA framspelning till detsamma. OCH Suljic klockrena avslut i MÅL! GODIS!!!!!!

Coach - 6. Jag har legat sömnlös med anledning av mitt förhållandevis låga betyg på coach i förra matchen med tanke på omständigheterna men denna gång är det inget tvek vilket betyg det blir. Med de bytena,den taktiken, den harmoni och den kämparvilja som ÅFF visar kan det inte bli annat än en Swärdh-6:a.

Man of the Match - Haris Radetinac. Är glödande het just nu och lyckas med i stort sett ALLT!

FORZA!!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

R! Kan bara fullständigt hålla med i allt. Kan inte heller komma ihåg när jag såg ett så sammansvetsat gäng med självförtroende och glädje. Inte ens förra säsongen när man spelade gladfotboll och dominerade kändes man så mycket som ett lag som nu. Och de som har tillkommit och som oxå kommer in som inhoppare tillför något och avgör. Harmoni verkar råda i laget och med tränarduon, det känns härligt!

Forza!
//L