Wednesday, March 10, 2010

Storebror ser dig - INTE

ÅFFs styrelse är fortfarande inte ute ur Spegelhuset!

När man tror allt är frid o fröjd och ÅFF och Arenabolaget vädjar till eldsjälarna att hjälpa till att handskotta 7.000 kvm fotbollsplan fri från 4.200 kubikmeter snö så trycks näsan in på alla av en stor fet mänsklig faktor.

ÅFF/Arenabolaget har GLÖMT att ansöka om tillstånd för övervakningskameror på Kopparvallen. Det är helt oförklarbart om någon frågar mig. SvFF:s krav har varit tokklara och har luslästs av alla inom ÅFF.

Det känns bara patetiskt att försöka ansöka om dispens hos SvFF denna gång. Om inte någon i ÅFF har väldigt goda känningar inom länsstyrelsen, som utfärdar tillståndet, så lär vi inte se någon allsvensk fotboll på Kopparvallen innan VM-uppehållet.

TRAGISKT, BEDRÖVLIGT och mycket BEKLAGLIGT.
(När jag var med och skottade försökte jag höra mig för vem som var planansvarig... jag fick några luddiga svar att det var nog Janne(ordföranden) som tog besluten... Det visar hur en sån här sak kunde hända. Luddiga ansvarsområdesgränser lämnar glipor mellan stolarna).

3 comments:

Anonymous said...

Ja, det känns ofattbart att sånt kan hända. Om nu några matcher planeras att spelas på Nya Parken i Norrköping så bör man ställa frågan: Finns kameror installerade där ?

Anonymous said...

Men... alltså när ska det sluta med alla taffligheter kring vårat lag? Jag bara undrar, kan man inte allt så måste man ju fråga dom som kan sköta sånt här och be om hjälp!! Det är väl ingen skam?
(Sen visar det sig väl att toaletten är upptagen och att ostbågarna är slut i kiosken och så blir det inget spel för det, heller. Usch, det blir mindre och mindre roligt för varje gång nåt händer.

Anonymous said...

Hej!
OM nu ÅFF, eller om det är Arenabolaget, får dispens för kameramissen... och dispens för att storbildsskärmen inte finns eller fungerar... och om staketen inte förmår hålla hönsen och grisarna i rätt fålla... om toaletterna inte blir godkända och pressens platser är för dragiga och det är för långt att gå till gratiskaffet/mackan i paus... eller om det är något annat som behagar störa de stora elefanterna, så skiter vi väl i det också?!
NU är det dags för FOTBOLL igen och nu kör vi! Låt alla jönsar hålla till där dom passar, i sandlådan eller i geggan eller i varma styrelserum, så kör vi!
Heja Ouikard och ÅFF! (Har du din stora flagga kvar? Den behövs!!!)