Monday, March 22, 2010

ÅFF - Gefle IF 0-1 (0-1)

Det är precis de här matcherna som ÅFF kan vinna och det känns såå surt att Gefle kom undan med en hel näve tur.

ÅFF var riktigt riktigt bra och ville verkligen vinna! Det är bara otur att ÅFF inte fick vinna. Målet Gefle gjorde var t o m en turstuds precis framför en i övrigt utmärkt Fimpen som innan matchen var slut hann att rädda två frilägen. Men utöver det var det ÅFF som styrde o ställde och visade viljan. Om ÅFF spelar så här i 70% av matcherna men får noll poäng i årets allsvenska så är jag banne mig nöjd med det. Däremot kanske inte nöjd med all otur som då måste följt laget.

Det är bara att titta framåt!! Ett Halmstad som ikväll fick stryk med 6-0 ska inte kunna vara omöjliga att knäcka...
FORZAAAAAAAAAAAAA

Spelarbetyg:
5: Fimpen, Silva
4: Pligg, Danne, Jesper, Bruno, Prodell
3: Möller, Moberg, Haris
2: Stoffa

Coach 4

Man of the match - Henrik Fimpen Gustafsson

8 comments:

Anonymous said...

Håller med om betygen! Stoffa är en svag punkt i laget..
Orsakat två mål i två mathcer.

Anonymous said...

Pust och stön! Nu är vi här igen med nya tag och friska satsningar, och återigen med riskfaktorn nr 9 Karlsson på planen. Visst finns det väl en ersättare för honom? Det här går bara inte längre, vi ska inte behöva stå på läktar´n och gruffa över hans återkommande blamager, det är inte juste mot honom. BYT!
I övrigt är betygen OK, om jag får invända mot att betyget 5 bara ska användas om någon är felfri...
Heja SSK

Anonymous said...

Jag har sagt det förut, att Stoff är med i laget har inget att göra med att hans pappa är sportchef i ÅFF. Såna kopplingar finns inte inom elitfotboll. Tror jag.
ZL

Anonymous said...

Det var lite struligt med biljettsystemet i premiären. Jätteköer på Kvarngatan och ut på Adelsnäsvägen, precis som i gamla goda tider. Men köerna gick till biljettförsäljarna, vid insläppen fanns inga köer!! ALLA luckor måste ju sälja biljetter om det ska funka! Skärpning, tack. Jag mötte en trött supporter som inte orkade stå i kö, han gick hem! Trist.
Betyg:
Vädret 3, planen 2, publiksiffran 1, publiktrycket (inget betyg, fanns inget) logistik insläpp 1, g:a sittplats nästan tom 1, nya sittplats dito, innerplanspeaker 1 (hördes inget) storbildsskärmen 4, medhavt kaffe 5, spelarna se blogg, helt ok bedömning.
Forsa, som du brukar skriva!!

Anonymous said...

Kom i god tid och köp biljetter eller köp förköp på nätet så är det inga problem. Förstår inte att folk inte kan lära sig att komma i tid!

Anonymous said...

Kom i tid och köp biljetter eller köp på nätet så är det inga problem. Förstår inte varför folk inte kan komma i tid!

Anonymous said...

Vill man ha publik på sina matcher kan man inte skylla biljettproblemet på publiken. Man kan inte begära att de ska komma vid en viss tid i förväg för att lösa ut sina biljetter. Publiken ska kunna komma när som helst och ändå komma in.

Och förköp medför, som någon påpekade, en extra avgift på 10% som jag är tveksam till att någon vill betala. Då återstår bara att köpa biljetterna på plats, i samband med matchen.

Anonymous said...

Hmm...får inte ihop det där med att förköp ska behöva vara dyrare. Man betalar ju i förskott, tidigare, och underlättar. Det borde snarare ge 10% rabatt...?