Thursday, April 30, 2015

ÅFF - AIK 1-1 (0-0)

Årets bästa insats hittills! Det var hög press från ÅFF från start! I LIKE! Försök bryta uppspelen så tidigt och högt upp som möjligt. Det var lyckat. AIK var tydligt störda av det. Bäst kämpade Pligg i presspelet. Oerhört imponerande!

Ja, ÅFF var bra och detta var ett stort stort steg i rätt riktning och ett fall framåt. Det kändes lite hopplöst när Fimpens retur turligt nickades in men ÅFF fortsatte att mala och sanningen att säga så var ÅFF närmast segern. Härligt! En pinne får väl ses som helt ok med tanke på hur det sett ut tidigare under året.

Det finns givetvis saker som kan förbättras. Alla måste förstå och leva upp till det som förväntas av dem. T ex måste forwards hugga mer på returer och vara mer pigga på plötsliga chanser. Nu var Owe riktigt het denna match. Länge sedan någon forward i ÅFF med sådan vilja alltid går rakt på mål med bollen.

Albornoz gjorde sin bästa match i ÅFF och det är bara hoppas att glöden lever vidare. Lameiras är otroligt bra MED boll. Lite vek utan och det är underligt att Tottenham värderat honom så högt med tanke på det obefintliga närkampsspelet. Men självklart, han ska ha massor av boll. Då är han grym!

Silva spelade 93 minuter!! Chocken är överväldigande.

En väldigt underhållande match! Applåder.

Spelarbetyg:
Fimpen - 4
Lorentz - 2
Måns - 3
Silva - 4
Pontus - 2
Martin - 2
Albornoz - 4
Pligg - 4
Lameiras - 3
Viktor - 3
Owe - 4

Man of the Match: John Owoeri

2 comments:

Anonymous said...

bara att hålla med. Tycker även att
Viktor gör en mycket bra match samt
att Martin L har mer att bevisa. Det var inte första gången han slog ett idiotpass inåt planen som gick till fel
adress och motståndaren kontrade livsfarligt

yanmaneee said...

jordan shoes
jordan shoes
nike air vapormax
nfl jerseys
lebron 14
moncler outlet
bape hoodie
nike air max
nike air max
nike air max 2019