Saturday, August 9, 2014

ÅFF - Kalmar FF 3-1 (1-0)

Berg- o dalbanan säsongen 2014!!

Vilken match av ÅFF!! Satt ju och toknjöt hela matchen.. Kände mig lite som han den elake kejsaren i Gladiator när ÅFF malde ner Kalmar i skorna! Kalmar FF var ett topplag tills idag. ÅFF gjorde sylta av dem! Helt underbart alltså!

Alla i blått var bra idag! Även på läktaren. En extra härlig dag att vara ÅFF:are.

Owe hade sniffat på ammoniakburken och Santos visade sitt gamla gäng att han duger med råge. Pligg gjorde en av de bättre insatserna i år och Abu ägde som vanligt. Men mannen som gjorde skillnad var MARTIN CHRISTENSEN!! Proppen ur med två mål varav det första nog går in som omgångens strut. Han har varit på G länge nu och bättre kommer det bli, vågar jag lova! Allan visade att han ska ha en plats i elvan. Ja de flesta var riktigt spelsugna och taggade! Tänk om varje match kunde vara så?!

Handen upp för den som saknade mr Daniel Sjölund! Nä ingen kan säga att Sjölund saknades idag!

Spelarbetyg:
Fimpen - 3
Allan - 4
Månz - 2
Danne - 4
Dahlén - 3
Martin - 4 MÅÅL x 2
Abubakari - 4
Tom - 4
Pligg - 4
Santos - 3
Owoeri - 4

Man of the Match: MARTIN CHRISTENSEN!!

2 comments:

Anonymous said...

Ja, det var en riktigt skön seger och härliga poäng! Men det var också nära att han-som-tycker-det-är-för-jobbigt-att-jobba-hemåt-fast-han-är-back hade förstört hela kvällen. Jag satt och var jobbigt irriterad fram tills 3-1 kom.
Trots att det har känts si och så under året så är det ändå riktigt bra att de vi har mött två gånger så har vi mot BP 4p mot 1p, Elfsborg 3-3 och Kalmar 4-1. Klart godkänt och bara fortsätta så!
Kom igen Bruket!!!
/Johan

Anonymous said...

Såja, precis som jag önskade i förra inlägget efter Elfsborgsmatchen! Alla tog sitt ansvar och gjorde som som jag sa, haha!
Vilken skillnad på match mot förra matchen! Det kunde inte gjorts bättre! Och, som sagt, vem saknade Sjölund? Fortfarande gäller att ledningen felbedömt affären och inte tagit hem kronorna som IFK var villiga att betala för att få honom direkt! Affärssinne finns visst bara hos spelare, tycks det...
Men, vilken härlig match det var!