Wednesday, August 13, 2014

ÅFF - IFK Göteborg 1-1 (1-0)

En otroligt bra första halvlek följdes upp av en helt okej halvlek.

ÅFF dominerade Blåvitt, för dagen helsvarta, i första och känslan var att det gäller att få hål på dom innan de kontrar in en boll i fel nät. Och vips så satt den där efter ett flertal försök. Owe är stekhet för stunden och lossade bössan ett antal gånger. Vid målet kunde inte Alvbåge hålla Owes skott utan lämnade retur som Santos snyggt kunde chippa och pytsa in i MÅÅÅÅL.

Det var liksom ÅFF:s match! Med lite tur kunde Pligg gjort sitt efterlängtade men tydligen börjar det gå troll i rekordet. Pligg var för övrigt mycket bra idag. Istället rann IFK igenom relativt snabbt med en långboll och en genomskärare. Det sved lite och kom som en chock. Dock hade ÅFF spelat försiktigt och ängsligt en period innan. Ja, då slutar det ofta så.

ÅFF hämtade sig efter deras kvittering och var kanske värda åtminstone 2 pinnar denna match. Men hur som så känns det lugnare inför hösten nu än för två matcher sedan. Ett imponerande lyft har helt klart tillkommit. Nästan så att jag misstänker att Miraculix varit o blandat nån trolldryck i spelarnas flaskor!!

Underhållande fotboll av ÅFF idag! Så härligt!

Spelarbetyg:
Fimpen - 3
Allan - 3,5
Danne - 4
Månz - 2
Tom - 3,5
Martin - 3,5
Sjölund - 3
Mommo - 3
Pligg - 3,5
Owe - 4
Santos - 3,5 MÅÅL!

Man of the Match: DANIEL HALLINGSTRÖM

No comments: