Saturday, October 4, 2008

ÅFF - Qviding FIF 0-2 (0-2)

Fyra lag från Göteborg i AS nästa år passar mig fint. Det blir Assyriska FF som får stryka på foten. De behöver bara förlora 2 matcher av 4 så går ÅFF förbi.

Forza Tro, Hopp o Kärlek

1 comment:

Anonymous said...

Matchkommentarer? Behövs det?
ÅFF-Qviding var något av en missarnas match... missade passningar, missade mål, missad chans till både kval och allsvenskan (?)genom missade poäng.
Det började med felpassningar, snedsparkar och en galen bakåtpassning från Q:s planhalva till hörna! Tyvärr fortsatte det så, bortsett från en rökare i ribban från 3 meter. Inte många stod att känna igen, förutom Haris som stred som en furie (inför talangscouten på läktar´n) ihop med Stoffe. De andra såg till att inte vara spelbara... såg det ut som.
Tyvärr, årets sämsta spel på Kopparvallen. Ädelt av dig att inte dela ut spelarbetyg eller kommentarer i övrigt.

Samtidigt som den nerviga och ansträngnade slutspurten pågår i serien håller media på med sina spekulationer, och intervjuer med än den ena än den andra spelaren/tränaren, om vad de olika aktörerna gör efter serieslutet. Fokus och koncentration på det som skall göras är inte möjligt att ha när man hela tiden måste gardera sig inför alla mediafrågor och planera för sin kommande försörjning i "hemlighet" och utan några klara besked från något håll. Trist.

SR