Monday, August 13, 2007

Vad kostar matchen?

Il Presidente

Troligen blev ordförande Conny Holmqvist felciterad i Corren någon vecka innan derbymatchen mot Peking. För inte kan det ha varit hans egna ord när det stod att ÅFF höjer inträdet till 140 kr och motivering löd;

"...vi kan ta lite extra betalt till attraktiva matcher. Det har vi gjort förut och flera lag i Superettan gör samma sak. Vi tar bara betalt efter underhållningsvärdet..."

Jag kommer tyvärr inte ihåg det exakta citatet men kontentan var att matcher med högt underhållningsvärde kan man ta mer betalt för. Jag tycker att det är lite tunn is att glida omkring på. Mången gång har man ju verkligen undrat vad för sk "underhållning" man betalar för att se.

Hur kul var det t ex att se Ola Samuelsson försöka nå bollen för sjuhundrafemtioelfte gången och hur kul var det att se Jocke Wisén missa fyrtiotolfte friläget??!

Kanske läge att be om lite retroaktivt;-) ???

Däremot tycker jag det är helt rätt att ta extra betalt för attraktiva matcher! Inte tu tal om det!

1 comment:

Anonymous said...

Ah, vilken utveckling av fotbollen som ÅFF-basen lanserar! Man betalar alltså vid utgången efter att priset satts av en jury på läktartaket!! Allt blir ju bättre då, inga köer in på matcharenan, köerna blir vid utgången och ingen behöver jäkta, matchanalyserna görs i utgångsköerna och ingen behöver jäkta hem till trista sportsändningar! Äntligen en innovation i fotbollsvärlden!! Strongt, Holmqvist, att ingen har kommit på det förut?