Monday, August 6, 2007

COACHFÖRLUST!

Matchen mot IFK var en coachförlust av klassiskt mått.

ÅFF har gott som en kanon på hemmaplan hela sommaren. Att ta ut laget mot IFK och börja med uppställning 4-5-1 är som att tala om för spelarna att; Ujujuj, vi möter ett lag som är bra, kanske bättre än oss. Bäst är att börja lite försiktigt. Vi vet inte hur utspelade vi blir. Det vore ju synd att få stryk med 3 mål som i fjol. Jag blir mer och mer upprörd ju mer jag tänker på det.

Hur kan ÅFF bli så skitnödiga som de var första 10 minuterna?? Jag anser att de första 4-5 minuterna av en match spelas redan i omklädningsrummet. Därför kan jag säga att respekten för IFK var alltför stor. Kanske inte med ord och formuleringar från tränarna men genom laguppställnigen 4-5-1, som talar om för alla i laget att vi möter en stark sida.

Har Thomsson alltför mycket att säga till om på bänken och i uttagningarna?? Dags för Swärdh att svinga klingan för att få lite utrymme!?

Vem av de två tog ut Pontus "Pocke" Karlsson???

När ÅFF spelade 4-4-2 med Möller blev det som vanligt tryck mot motståndarmålet.

Forza 4-4-2

Mer om matchen och arrangemanget i morgon dag.

3 comments:

Anonymous said...

Kunde inte ha sagt det bättre själv.

Synd att behöva förlora matchen inne i omklädningsrummet... Skärp er tränarduon. Derbyt var faktiskt på hemmaplan!!

Anonymous said...

Jag håller inte med. För tänk om backlinjen och Fimpen inte hade uppträtt som förstaårsjuniorer efter fem minuter, och tänk om Hagges friläge hade gått in istället för i gaveln.

Jag tycker att spelet fungerade bra även i första halvlek med undantag för målet och ett ganska darrigt passningsspel.

Det enda jag tycker var fel nu i efterhand är att Pocke fick spela IGEN! Möller skulle givetvis ha spelat från start, på vänstermitten.

Anonymous said...

Det är klart att det handlar om en miss av tränarna!! VAD avgjorde att Pontus K spelade i stället för Möller? En het och framåt kille utan respekt för motståndarna blir bänkad till förmån för en ointresserad hare som hela tiden gjorde sig ospelbar. Tränarmiss heter fenomenet!! Hoppas vi slipper se det igen! Swärd, kom igen och visa att det är du som bestämmer!
Blizzak - som blev bortkörd från sittplats för att sponsorbiljetterna inte dög när ÅFF såg chansen att sälja sittplatsen en gång till! Far och flyg med nästa sponsring!