Saturday, April 26, 2014

Örebro SK - ÅFF 3-2 (3-0)

Matchen med två ansikten.

Så dåliga som ÅFF var i första halvlek tror jag inte jag har sett ÅFF på över 20 år. En kollektiv kollaps. Vad kan det bero på? Sjölund o Pligg på mitten är väl inga raketer och kanterna med Simon o Martin var fullständigt på vid gavel, men ändå. ÅFF hann inte med och förvirring var total i försvaret. Hjälp så BEDRÖVLIGT det såg ut. Rena rama öppna förskolan. Mot Blåvitt såg det riktigt illa ut men detta var VÄRRE.

Så i andra var det som om spelarna vaknat upp ur trancen och helt plötsligt mindes hur det ska gå till. En tidig reducering av Owe gjorde helt plötsligt att det fanns lite hopp ändå. ÅFF tuggade på och tog över spelet. Det blev väl liite liiite spännande på slutet men summa sumarum - Vad är det som hänt??
Och varför?? Simon bör nog ha en säsong i skallen innan det börjar blomma.

Men Sjölund borde nog ta efter Pliggs recept på hur man kommer ur en formsvacka.. Börja träna hårdare och mer!

Hoppas på Petter och Silva snart kommer in och lugnar ner stormvågorna som går höga.

En riktigt riktigt dåååålig match av dom Blå. Mommo saknades stort!!

Spelarbetyg:

Fimpen - U
Anton - 2
Danne - 1
Månz - U
Dahlén - U
Simon - U
Sjölund - Dubbel U
Pligg - U
Martin - 1
Santos - Dubbel U
Owe - 2

Man of the Match - Owe Owe Owe Owoeri

2 comments:

Anonymous said...

Ja, vad hände? ÅFF var ju helt borta!!! Kom till spel med dykarskor och femdagarspackning på ryggen. Otroligt, vem är det som står för mental uppladdning och fokusering inför en match?
Inget mer om detta, men betygen var i snällaste laget! T ex Santos två U är snällt, vilken BEDRÖVLIG insats han stod för. Nä, här är det många som ska skämmas, att det blev två mål i andra hjälper lite, men inställningen i första kan inte slätas över med att Örebro lånade ut bollen lite...
Stackars Swärd, och inte hjälpte utbrottet på 4:e domaren för en tveksam varning på Owoeri heller...

Anonymous said...

Fem poäng till klacken som höll igång hela matchen! Och alla trummor, var kom dom ifrån? Mer sånt, också på Kopparvallen!
Och den där magnifika flaggan var med också, med nåt nytt märke på?
Klacken var matchens behållning!