Sunday, May 4, 2014

ÅFF - Djurgården 1-1 (1-1)

DIF på besök och hyfsat med publik. Om det inte varit ISKALLT hade det nog kommit några hjältar till.

Matchen var väldigt öppen och underhållande. Ganska fartig men tyvärr en hel del individuella misstag som sneda skott och skeva passningar.

På tal om individuellt misstag så måste ju Peter Swärdhs tjåfjutt på en papperskorg vid båset räknas in i den kategorin. Svagt av Peter att reagera på just det sättet för en simpel frispark som dessutom var rättdömd. Svagt av Jim Pettersson o Hansson att inte börja med en tillrättavisning. Det var en märklig "diskussion" mellan Hansson o Swärdh när den senare plötsligt vände på klacken och gick. Högst oklart vad som hände då Hansson inte pekade av och inte gav Swärdh rött kort. Jag tolkade det som att Swärdh kokade och valde att lämna planen med så lite kvar av halvleken.. Fick han månne ett rött i pasusen då han i protesten lämnat planen??

Jaja. Riktigt klantigt av Swärdh! Inte första gången det händer. Och inte första gången han missar DERBYT MOT PEKING p g a det... Kom igen Swärdh - var är ditt stöd för truppen i Peking, där dom behöver det som bäst???

Som sagt, matchen var kul och vinden var iskall. 1-1 var väl rättvist men jag hade inte gråtit om Dahléns ribbträff gått in i mål.

Spelarbetyg:
Fimpen - 4
Anton - 3
Danne - 4
Månz - 2
Dahlén - 3
Zatara - 3
Mommo - 4
Pligg - 3
Martin - 3
Owe - 3
Santos - 3

Man of the Match - Mohammed Abubakri!!

Konstiga byten på Owe o Santos då jag tyckte de hade "momentum" men de kanske var trötta?!

1 comment:

Anonymous said...

Fråga inte varför forbollen ibland har problem med vissa spelare! Och Swärds kommentar efter att han sparkat iväg en ishink vid båset "man får visst inte sparka på en hink"! Skärpning många ggr om och en ursäkt till alla som tittar på fotboll och som spelar fotboll. Helt otroligt!