Wednesday, May 21, 2014

Helsingborgs IF - ÅFF 0-0

Eller passar det bättre med HIF - FIMPEN 0-0?!

ÅFF-spelarna såg sina vanor trogna riktigt stressade och vilsna ut på naturgräset. HIF ägde matchen första 60 minuterna och pepprade Fimpen med avslut. Danne o boysen kämpade riktigt bra i backlinjen och hela laget kämpade mot HIF:s attacker.

Ja, det var en riktigt skön bortapoäng mot ett ungt HIF. Bäst i ÅFF var naturligtvis Henrik Fimpen Gustavsson. Även Anton Tinnerholm, Danne Hallingström, Mohammed Abubakari och Da Silva förtjänar högsta betyg. Faktum är faktiskt att ÅFF tog över spelet lite smått och hade en superhet chans i slutet. Det var Anton Tinnerholm som serverade Viktor Sköld men den senare lyckades skarva bollen över ribban från typ 1 meter!! Viktor Sköld måste vara mycket mer resolut när lägena kommer och sluta tveka på vad uppgiften är. Han känns väldigt vag i avsluten hittills. Kanske blev det ett väl stort steg till AS för Sköld?! Men han jobbar stenhårt och det kommer ordna sig!

Inga spelarbetyg (tv-match) Kommentatorn är ju bara SÅÅÅ SOPIG!!! skönt när han råkade dra ut kabeln till micken i första..

Man of the Match: HERNIK FIMPEN VÄGGEN GUSTAVSSON!!!!!

1 comment:

Anonymous said...

Skönt med den nyfunna stabiliteten och jag håller med dig om de duktiga spelarna. Med Sköld känns det som man kan dra liknelsen att sympati-spela en junior. God vilja men lite för långsam och lite för tunn. Forwardsspelet oroar tyvärr.