Wednesday, April 7, 2010

ÅFF - Kalmar FF 0-0

Äntligen visade ÅFF-spelet sin rätta sida. Äntligen kom spelarna upp i normal standard.

Det blev mycket kamp men jag tycker att ÅFF vann kampen. ÅFF var det bättre laget och gjorde Kalmar riktigt dåliga. Tillbaka var självförtroendet, bolliret och viljan. Härligt att se. Man blir nästan stolt.

Under promenaden hem från sportbaren kändes det i låren och jag hade krampkänning i vaderna. Undrar då hur Möller kände i sina ben, han var ju ändå på plan. (En viss skillnad i grundträning kan förekomma dock.)

ÅFF är på rätt spår. Snart kommer målen också.

Spelarbetyg:
5 -
4 - Fimpen, Silva, Stoffa, Bruno, Möller
3- Danne, Moberg, Jesper, Haris, Pligg, Påven

Coachpremiär för Thomsson - 5. Ett högt betyg för en 0-0 match men det är precis så här ÅFF skulle spelat i de 12 matcher hittills under året. Å andra sidan burkar jag ge betyg utifrån varje enskild spelares/coach normala nivå men det får ändå bli 5 till AT p g a nytändningen och självförtroendet som plötsligt infann sig hos de BLÅ.

Man of the match - Alberis da Silva
FORZA!

2 comments:

Anonymous said...

Kan inte annat än att bli glad när man ser Möller! Så härligt att se någon som vågar utmana och ser ut att ha självförtroende. Igår förtjänade vi att göra mål oxå men det kommer. Härligt!

Forza ÅFF!

/L

Anonymous said...

Helt rätt, bra betyg till ett bra gäng!
Sämre betyg blir det till Canal+, kul att dom kommer till Kopparvallen, men mindre kul att dom hissade upp en saxlift a la 5 kvadratmeter framför storbildsskärmen! Det blir en 1 i betyg!
Och så speakern igen, varför snacka om det som precis hände när jublet eller buandet är som starkast? Vänta en minut så hör vi det som sägs. Timing, kallas det visst...