Saturday, April 24, 2010

ÅFF - IFK Göteborg 2-1 (0-0)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Där satt den! Första trepoängaren. Vilken känsla!
Och vilken fotbollsfest....5785 pers och en sjungande bakgrundskör av "Änglar". Det var dock ÅFF-spelarna som fick sjunga den sköna sången i omklädnigsrummet efter matchen. Det var ett tag sen.

ÅFF visade underbar vilja och de hade verkligen bestämt sig att klå Blåvitt. En helt klar linje från coach att matcha ett lite mer fysiskt lag mot "puttefolket IFK" gav god frukt med Möller, Stoffa och Prince som är lite mer hårdföra lirare än Bruno, Prodell och Påven.

Prince gjorde en riktigt bra premiär från start och efter målet blev han Kung Prince.

God underhållning av ÅFF som kändes tyngre i varje närkamp. I like it uhu uhu.
MOBERG ägde planen! PRINCE köttade riktigt duktigt. Han verkar vara ett kanonvärv för ÅFF. MÖLLER verkade orka hur mycket som helst. HARIS ägde lika mycket som Moberg!

FIMPEN - straffskyttarnas nemesis! Det är nästan så man är mer orolig på frisparkar o hörnor än på straffar!!

Spelarbetyg:
5 - Moberg, Haris, Prince
4 - Fimpen, Silva, Jesper, Stoffa, Pligg, Möller
3 - Danne, Pocke

Coach - 5. Satsade på tyngd. Riktigt bra coachning och uttagning!

Man of the match - Erik Moberg

1 comment:

Anonymous said...

Riktigt skönt! Första segern!!!
Bra referat, jag var också på matchen och njöt av både spel och resultat. Haris fanns överallt, och de flesta kämpade lika bra som han gjorde.

Trots en straffräddning så har Fimpen fått för mycket poäng i en jämförelse... Hans utsparkar är sämre än nånsin och i paritet med min mammas sparkar! Underkänt i det avseendet och alltså sammantaget är 4 väl generöst. Bra också med en ljudanläggning på Kopparvallen, det var ett tag sen sist.

Grattis till alla burksamlare i Sockna, barn som pensios. Sillstryparna lämnade ansenliga mängder tomburkar i grönområdena i centrum och runt Vallen.