Monday, February 16, 2009

Mockasinkungen smyger in?!

Mockasin- och Sockiplastkungen JAN SVENSSON är valberedningens förslag till ordförande för ÅFF. Jan har varit VD för Nowali som säljer de bland småttingar (även vuxna, bloggens anm) så omtyckta fotbeklädnaderna. Nowali äger också, enligt vad bloggen erfar, rättigheter till SPÖKET LABAN.

Spöket Laban är ju känd för att vara "världens snällaste spöke". Hoppas Jan (om han blir vald) vågar dra i de tunga kedjorna som slagit Slottet Gomorronsol/Kopparvallen i ett järngrepp.
Om årsmötet går(smyger) på valberedningens förslag kan ÅFF alltså få en riktig Sitting Bull i styret. Det är bara för Jan, att liksom Sioux-indianernas hövding, ta tag i konflikterna och sprida kloka ord. Sitting Bull rubbades inte i första taget. Hoppas Jan kan bära namnet "Han-Som-Skrattar-Åt-Hobbykonsulter" istället för "Smygande Fisen" i slutet på året.

Snart i ÅFFs webbshop?!?!

6 comments:

Anonymous said...

Lysande, dom där tofflorna kommer att gå som smör! (Finns dom med skruvdobb, tro?)
OK, är han en vanlig Svensson så kan det vara precis vad som krävs i ÅFF styrelserum, för där är det helt klart andra kriterier som styr är "Svensson-förnuft"!
Hur som helst, alla förändringar är det till bättre...
Apropå sockiplast, tänk vilken fin fotboll vi skulle få se om dom blir var spelares fotbeklädnad. En stämpling skulle inte ens ge ett skrubbsår! Och bollkänslan skulle få ett lyft till oanade höjder...

Anonymous said...

HAHA. Underbart aktuell blogg detta. Hur orkar du leta upp all info?
Heja ÅFF
(Svensson måste ju fixa sån mockasiner till ÅFF)

Anonymous said...

Ja funderar på en sak hur kommer det sig att du alltid vet allting före oss andra. va har du för näsa eller tengtakler som nosar överallt? Tur för oss så vi får lite veta också.

Anonymous said...

Du, så här är det, den som vet mest vinner! Ett gammalt, känt fenomen.

Anonymous said...

Du, så här är det, den som vet mest vinner! Ett gammalt, känt fenomen.

Anonymous said...

(stammar du när du skriver också, är ett annat känt uttryck)