Thursday, February 12, 2009

Ahlström Faction del 2

En anstormning av besökare på bloggen senaste dygnen visar ett stort engagemang och upprördhet angående Ahlströms konsulting. Jag vill inte öka på hetsen mot Ahlström eftersom jag vet för lite (eftersom Ahlström inte vill säga vad debiteringen avser) men man kan ju konstatera att trots att ÅFF låg på ruinens brant med en hårsmån från att degraderas från elitfotbollen och långt ifrån att ha råd med den avgörande belysningen så fortsatte Ahlström att skicka sina fakturor. ÅFF var dagar från konkurs men något gjorde att Ahlström och övriga i styrelsen ansåg att Ahlströms insatser var viktigare än mer än 1.000 medlemmars och tiotusentals fans kärlek till klubben.

Förklara det, den som kan.

6 comments:

Anonymous said...

Stämmer detta till hälften så är det skrämmande!!

Anonymous said...

Nej, det stämmer inte till hälften. Det stämmer till fullo! Dessvärre.

Anonymous said...

Ja den som kan förklara detta vill jag gärna lyssna på.

Anonymous said...

mm ja kan berätta fullt ut hur de va!!

Anonymous said...

Det ser vi fram emot!
/Janne

Anonymous said...

Det är klart att det är skrämmande när någon den positionen, i styrelsen, som vet hur den faktiska ekonomin ser ut ändå beslutar sig för att kräva extra betalt för konsultuppdrag m.m. Då måste man väl rimligtvis se om det är möjligt att ta ut detta ur klubben, annars får man överväga om någon annan som kan göra det billigare ska ta över. Det är absolut ett jobb och man ska få betalt, jag tror ingen av oss kräver att styrelsen ska jobba gratis, men en buget finns ju självklart och förhoppningsvis även självkritik. Hur man ska lösa saker på bästa möjliga sätt och till bästa lösning för klubben.
Allt annat känns konstigt...
Men tyvärr är det väl så att vi lever i ett girigt samhälle och varför skulle ÅFF vara ett undantag?
Jag hoppas iaf att detta snart är överspelat och att vi kan blicka framåt mot en spännande säsong. 1-1 mot regerande svenska mästarna på bortaplan måste ses som en riktigt bra upptakt!

/Linda