Sunday, July 14, 2013

Malmö FF - ÅFF 4-0 (1-0)

Jaha, det här gick ju bra... i 25 minuter. Sedan fick ÅFF punka på ena däcket och körde ner i diket hos Fimpen. Strax efter det gjorde en ÅFF-bekanting mål nämligen Magnus Eriksson. 1-0 och dikeskörningen kändes påtaglig. Efter det blev det punka på det andra däcket och spelet som innan de 25 min varit riktigt skapligt tyngdes ner enormt av punkan. Efter paus rullade ÅFF-bilen sakta på fälgarna. Dessutom soppatorsk och skit i förgasaren. Mange och Co körde i cirklar och burnade likt en artonåring som just fått sin första 240 i triumf runt sitt "offer".

ÅFF hade alltför bråttom i bollhanteringen. Det kändes precis som förra gången jag var här. ÅFF går ut och känner att MFF är bättre och det undermedvetna tvingar spelarna att tro att de måste prestera bättre och smartare än MFF. Ett annat ord är respekt. Överdriven respekt. Jaja. ÅFF nådde inte toppen denna gången och kanske kom de lite för nära solen lite för tidigt men det är bara att ladda om.

Prodell gjorde en mycket fin insats de första 25 min i sin avskedsföreställning. Lite sentimentalt och känslosamt blev det allt efter matchen då Proddan gick för att tacka av fansen som fick önska Prodell lycka till i proffslivet. Viktor Prodell har gjort många säsonger i ÅFF nu och han känns nästan som en egen produkt. LYCKA TILL PRODELL!! Du har utfört stordåd i den blåvita dressen! Tack!

Däremot - man ska kunna kräva mer av Sjölund en sån här match. Ska analysera lite mer senare om Daja men min åsikt är att han inte hinner med när tempot går upp..

Spelarbetyg:
Fimpen - 1
Anton - 3
Danne - 2
Moberg - 3
Dahlén - U
Zatara - 2
Mommo - 4
Sjölund - U
Pligg - 2
Owoeri - 2
Prodell - 3

Man of the Match - VIKTOR PRODELL


1 comment:

Anonymous said...

Hehe, även efter en tung förlust med 4 strutar i baken kan man inte låta bli o småskratta när man läser dina referat : )