Sunday, July 7, 2013

IF Elfsborg - ÅFF 0-1 (0-1)

Fantastiskt ÅFF!!

Gulingarna hade inte en förlust hemma sedan september 2011. Då kom ÅFF och spelade ut dom i 70% av matchen! Helt fantastiskt bra försvarsspel av hela laget och det är lika stentufft som krutkällaren i Nygård. Jag skulle kunne hylla hela laget men väljer framför allt att ge cred till DANNE och MOBERG i mittförsvaret. Snacka om att städa undan allt vad farlighet heter! MYCKET IMPONERANDE av de båda fyrtornen!

Sedan fortsätter jag gärna med FIMPEN GUSTAVSSON. Vilket lugn och vilken säkerhet! Rutin och skicklighet väller ur kragen och öronen på Fimpen just nu. Underbart!

Mittfältet med PLIGG, SJÖLUND och ikväll en strålande EMMANUEL DOGBE var nästintill felria och försvarar fruktansvärt bra. PRODELL där framme kämpade som fornstora dagar och har verkligen fått tillbaka självstyrkan!

En riktigt gedigen laginsats av ÅFF. Det går fort när ÅFF har bollen på konstgräs. Snabbast i Allsvenskan vill jag påstå. Sitter och blir helt lyrisk och det är väl helt underbart. Det är stor njutning att se ÅFF som lag och individuellt. Man får vara tacksam att man är samtida med Sjölund o Pligg så man kan njuta deras sköna samspel. Kan inte se mig mätt på´t!

Inga spelarbetyg (såg på tv) men de skulle pendla mellan 4 och 5 på samtliga..

Man of the Match: EMMANUEL DOGBE!

No comments: