Saturday, April 27, 2013

Kalmar FF - ÅFF 0-0

Två domare från Gävle utmärker sig alltför ofta i Svensk fotboll. Jag, som sällan skriver om domarinsatser på min blogg känner mig tvingad av dessa bröder att ständigt låta fingertopparna vägledas att i onaturlig ordning bygga ett hemskt namn. Namnet är Strömbergsson.
Förra veckan var det förnamn Martin och i dag förnamn Markus. Där har ni AS största tomtar alla kategorier.

Det är för tragiskt hur den senare idag förstör en match genom en tokskev utvisning på Andreas Dahlén. Med den horribla utvisningen förstörs spelglädjen i de båda lagen och matchen förvandlas till en pausbild inför "Språka på Serbokratiska".

Vem dömer ÅFF nästa Lördag? Finns det en Mikael Strömbergsson så är nog oddset rätt lågt på det.

Nog om den släkten.

ÅFF fick en jobbig start med ett KFF som tog tag i pinnen från första stund. ÅFF gör ett klockrent försvarsarbete och med lagandan till hjälp räddas en poäng borta på naturgräs. Helt OK som Henke Larsson hade sagt. KFF:s spelövertag till trots var det ändå ÅFF som hade de absolut vassaste målchanserna och därmed var närmast 3 p. Mobergs nick på Pliggs frispark och Prodells friläge som höjdpunkter. KFF var inte så värst vassa alls. Men sätter de in McDonald får de skylla sig själva...

Heder till ÅFF för kämpainsatsen. Det var många som gick på ångorna i slutet, inte bara Sjölund denna gång alltså.

Vad hände med nyförväret JOHN OWOERI?? Han hade väl varit helt perfekt att slå långbollar på i denna match med bara 10 man på plan med sin snabbhet och djupledsförmåga??? Han måste skadat sig på uppvärmningen???? Varför spara på honom?? Jag förstår inte!

Inga spelarbetyg då matchen såg på tv.

Man of the Match: ERIK MOBERG

Strömbergsson?? Strömbergsson??

No comments: