Monday, April 1, 2013

Gefle IF - ÅFF 1-0 (0-0)

Nä det gick inget vidare... Hela Sverige vet hur Gefle spelar och därmed såklart även Swärdh och ÅFF ändock är de så svåra att dyrka upp. Kändes inte riktigt som ÅFF hade en spelidé. I vart fall funkade den inte.. Gelfe är riktigt svåra att slå helt enkelt. Surt ändå.

ÅFF-grunden är ändå rätt hygglig men en del sekvenser känns väldigt besvärande. Tom P är lysande på VISSA saker men har div 2 nivå på en del saker. Känns som att Danne måste lyfta Tom P i nackhåren och räta upp Tom nu i några matcher. De måste jobba ihop sig bättre helt enkelt. Tom gör nog bäst i att sluta frivåffla(köra efter eget hövve) så mycket. Dogbe gör det bra i VISSA sekvenser men trycks ibland iväg flera kilometer ifrån hetluften. Sjölund har visat klass sedan andra matchen i ÅFF men har fortfarande lite lärotid kvar. Prodell i stort sett osynlig liksom Möller. Zatara, Dogbe och Dahlén var okej medan jag väntar mig mer av Pligg, Sjölund, Tom och framförallt Anton. Mommo Abubakari saknas men är med all säkerhet tillbaka i nästa match.

Jag är HELT säker på att ÅFF kommer spela ut många många lag när väl underlaget kan vattnas och därmed bli snabbt.

Gefles mål borde kanske heller inte blivit godkänt då Tom knuffas bort men men det är väl bara en av 100 situationer som kommer avgöra matcherna under 2013.

Spelarbetyg utgår p g a Tv-gluttande.

3 comments:

Anonymous said...

Nä, just det! Gefle har sitt spel och det känner alla till, åtminstone vi som tittar från läktaren. Konstigt att det inte var med i uppsnacket i omklädningsrummet innan match eller... berodde det bara på att ingen ville/orkade springa sig fri för att ta emot en passning? Trist spel, trist match och trist start på årets allsvenska. Nu kör vi nästa match och DÅ blir det andra bullar!

yanmaneee said...

birkin bag
air max 2019
yeezy shoes
jordan 6
lebron 17
golden goose sneakers
yeezys
yeezy boost
cheap nfl jerseys
yeezy

mcnene said...

w0c71v4p19 z3x74k5e49 s4u74p9w07 j6f34f3o94 l1k39d6z14 n6i19o7r76