Wednesday, April 17, 2013

Halmstad BK - ÅFF 0-0

En riktigt hygglig första halvlek följdes av en mycket svag andra. ÅFF har inte riktigt tryggheten för att spela av en match och känns otroligt stela och statiska när poängen står på spel. Väldigt svårt att förklara men de kommer ändå undan denna match p g a gräset och den "svåra" bortamatchen. HBK är inte bra så fyra poäng mot dessa ska kunna ordnas under 2013.

Som sagt var ÅFF fröjdigt bra i första och försökte faktiskt hålla sig till konstgrässpel även om det nog inte skadat att få iväg ett skott nån gång då o då?! Pligg hade en ruggigt bra chans från nära håll men brände den över och även ett skott som svepte förbi bortre. Zatara hade även ett tåfjuttsläge men lyckades sparka i gräset på något sätt. Allt detta i första halvlek. Känslan i halvtid var inte bra när jag tyckte att ÅFF kunnat få in säkert 2 av lägena.

Andra halvlek är verkligen inget att skriva om. Det påminde mest om när ÅFF var på Örjans Vall sist och fick däng med 4-0 i den SÄMSTA match jag sett de blåvita överhuvudtaget genomföra. Huvva. Halmstad kunde lätt kommit ur matchen med 2-0 vinst så i det stora hela är väl 1 p åt vardera lag ganska rättvist. Trist men sant...

Spelarbetyg:
Fimpen -3
Dahlen - 2
Silva - 3
Moberg - 3
Anton - 2
Pligg - 4
Sjölund - 2
Tom - 3
Martin - 2
Zatara - 3
Prodell - 2

Man of the Match - Kristian PLIGG Bergström

1 comment:

Anonymous said...

Vi har svårt när lag pressar oss högt. Då får vi slå långt från backlinjen och våra forwards är för dåliga att få fast bollen däruppe.
Jag tycker ändå att våra mittbackar stred bra mot Halmstads tunga forwards