Saturday, May 4, 2013

ÅFF - Djurgårdens IF 5-1 (2-0)

En promenadseger av stora mått för ÅFF. Enda smolket i glädjebägaren är ju givetvis baklängesmålet men vad gör det när allting kommer kring.

Sanningen att säga så var det ingen tokinsats av ÅFF. Resultatet var nog en combo av ett kanondåligt DIF och att ÅFF:s chanser äntligen satt som de skulle. Dock gör ÅFF precis det som ska till för att vinna mot ett lag som DIF! Vilken målfest!

Ett ögonblick i matchen funderade jag på att det kanske vore bäst för DIF att dra sig ur AS och börja om totalt på ny kula. För maken till problem inom laget, supportrarna och ledningen får man ju gå tillbaka till Dackefejden för att finna! Sanslöst vilket fritt fall de upplever nu. Tänk att det var DIF som ÅFF ingick samarbete med för mindre än 10 år sedan. Jaja, skitsamma DIF är inte "vårt" problem längre. tack o lov för det!

Härligt att äntligen chanserna sitter. Dock satt jag som vanligt och ojade mig när Zatara sätter första skottet strax utanför stolpen i första anfallet.

Erik Moberg gör en klockren insats och är planens gigant! Hans misstag kunde idag räknas på ena handens lillfinger. (i den 85:e så nickade han ut över sidlinjen).

Mycket skön seger mot ett lag i spillror. John Owoeri kom in och fick äntligen visa sin snabbhet. Ganska okej inhopp med avslutet som snuddade kryssribban som topp. Härligt!

Spelarbetyg:
Fimpen - 4
Allan- 3,5
Danne - 4
Moberg - 5
Anton - 3.5
Pligg - 4
Sjölund - 4
Tom - 3
Christenssen - 3
Prodell - 3,5 MÅÅÅÅÅL!
Zatara - 4,5

Men of the Match - IMAD ZATARA OCH ERIK MOBERG

No comments: