Monday, May 13, 2013

Östers IF - ÅFF 0-1 (0-0)

Otroligt skön seger mot ett ganska svagt kontringsspelande Öster. Jag var ovanligt laddad inför matchen och i halvlek hade jag samma eufori som under Halmstadmatchen. Då gjorde ÅFF ingen vidare andra halvlek men denna gång lyckades man behålla momentum och till slut lyckades få hål på Öster!

Efter många många målchanser kändes det riktigt bra att se Anton jubla själaglad efter målet. Det såg stundtals riktigt bra ut trots naturgräset.

En ny arena är alltid kul att besöka men någon måste ha fifflat med publiksiffran för det kändes verkligen ite som över 4.000 pers på Myresjöhus Arena denna kväll. Det är nåt lurt med publikstatistiken i svensk fotboll!!

Ja macthen då?! ÅFF var riktigt täta bakåt med Danne som härförare och Moberg som vapendragare. Anton som en offensiv kraft och Tom som utförde högerbacksuppgiften galant.

Lite svajigare var det dock på mitten där Sjölund och Abubakari tappade oroväckande mycket bollar och utförde några grova passningsmissar som kunde slutat illa. Härligt att Abu gjorde 90 min och han hann faktiskt med att visa stor klass oxå...

Zatara är riktigt het just nu och lyckades med ett antal delikatesser. Underbart att se en spelare med stort självförtoende!

Sanningen att säga var det en högst rättvis seger över ett haltande Öster (som dock inte helt saknade målchanser).

HÄRLIG SEGER som firades på ett sprudlande smittande sätt av John Owoeri framför klacken efter matchen!

Spelarbetyg:
Fimpen 3
Tom 3
Danne 4
Moberg 4
Anton 4
Pligg 3
Sjölund 4
Abubakari 3
Christenssen 3
Zatara 4
Prodell 3

Man of the match: IMAD ZATARA!

No comments: