Wednesday, November 30, 2011

Kopparvallen 2.0

Ännu ingen officiell info om hur Södra läktaren på Kopparvallen kommer se ut. I morgon tar kommunstyrelsen beslut huruvida Kommunen kommer borga för lån på 30 mille. Eftersom hela långsidan nu är riven är det bara hoppas på att "Starke Man" Sverre-Hasse klubbar igenom det de lovade redan i oktober. Svinarp goes Åtvid.

Efter att ha lagt ihop ett och annat har jag gjort en kvalificerad gissning på hur Södra Läktaren kommer se ut. Det är ganska troligt att vyn från nya läktaren kommer att te sig si som så här (givetsvis med blå/vita stolar):

Ganska så nice, eller hur!

4 comments:

Anonymous said...

Ser helt ok ut, hoppas man slipper de värsta paraplynissarna...

Anonymous said...

Precis! Slipper en massa paraplyer och skit. Superbra! Klart vi ska ha nya läktare och fint! Bara för att vi är en gammal klassisk klubb behöver vi ju inte vara bakåtsträvare och gammaldags.

Anonymous said...

Tycker väl också att det är lite synd med höjda priser och numrerade platser, men det är för mig överkomligt om slutresultatet ( i dubbel bemärkelse) blir bra. Alltså läktaren och på planen! Det som "oroar" mig mest är kapaciteten. Att den bara kommer att bara ta drygt 2000 personer och hela arenan 6000!? Om vi spekulerar att det kommer publik ungefär som förra gången vi var i Allsvenskan, med en liten tillväxt på ca 2%, så kommer hela arenan att bli fylld ett flertalet gånger. Vilket i sig är trevligt men på en mig alldeles för låg nivå! Jag tycker arenan totalt borde kunna rymma bort åt 8000, det finns det potential till!

yanmaneee said...

vans
nike air max
nike lebron shoes
hermes belts
balenciaga
balenciaga sneakers
louboutin
cheap jordans
nike max shoes
louboutin shoes