Monday, October 6, 2014

Halmstad BK - ÅFF 1-3 (1-2)

En härlig bortaseger med försvarsspelet som nyckel till vinsten. Laget försvarar riktigt bra över hela banan och bortasegrarna duggar därför tätt.

Starkt att vända en match borta mot HBK. Riktigt starkt! Och detta innebär ju att ÅFF är klara för AS 2015! Det är helt sanslöst bra och en otrolig bedrift av "lilla" ÅFF. Visst är många oroliga inför vad som ska hända under nästa år. Tredje året i rad i AS BORDE gett en stabil ekonomisk situation men den känns skrangligare än på länge. Eget kapital måste ökas och truppen måste minskas. Men nu var det matchen mot HBK jag tänke skriva. Om den tänkte jag skriva kort. MOHAMMED ABUBAKARI! Det räcker egentligen med det namnet. Dock är det läge att nämna John Owoeri och Ricardo Santos som blivit AS hetaste anfallspar de senare omgångarna. Slump, tur eller hårt jobb?! Svaret kan vara lite av varje.

Pontus Nordenberg har en bra bit kvar till Allsvensk klass, tyvärr. Han har gjort två hyggligt bra matcher i A-laget men har en lång bit kvar. Målet får han helt enkelt ta på sig... Allan Olesen har en del svårigheter han också men klarar sig bra mycket bättre tack vare rutinen. Allan vet helt enkelt mycket mer om spelet fotboll än Pontus och det är väl helt naturligt.

Nja men jag tycker det ser hyggligt ljust ut just nu inför AS 2015. Tött och grabbarna gör mycket rätt. Att ÅFF skulle etablera sig i ALLSVENSKAN trodde nog inte ens Tobbe N att det var möjligt. Men det är givetvis helt underbart roligt.

För övrigt: Jag tycker det blir roligare och roligare att se ÅFF:s matcher...

Man of the Match: Mohammed Abubakari!!

2 comments:

Ted E. said...

Härligt ändå. Nedflyttning har känts långt borta mest hela året, och nu kan planeringen för nästa år börja.

yanmaneee said...

birkin bag
air max 2019
yeezy shoes
jordan 6
lebron 17
golden goose sneakers
yeezys
yeezy boost
cheap nfl jerseys
yeezy