Saturday, October 18, 2014

ÅFF - Mjällby 2-1 (2-1)

Skön seger! ÅFF satte fart från första sekund och ägde hela första halvlek. Samarbetet mellan Owe och Santos är välsmort och de är nog hetaste paret i AS just nu. Faktiskt. Helkul att se.

Owe som visat riktigt bra kurva och än är nog inte toppen nådd. Han har mer i sig! Tänk som jag hackat på Owe tidigare i våras.. Santos verkar vilja kliva vidare utomlands och då är ju bästa sättet när han visar hela registret. Santos är stark på huvvet, riktigt stark!

Matchens lirare var dock utan tvekan Martin Christensen. Även Simon Skrabb var toppen och Pligg gjorde inte många misstag!

Pliggs frispark var bara en rutinerad Chippen-panna ifrån att bli...ja ni vet vad. Surt men det kommer fler chanser, var så säkra.

Mjällby spelade ju men kniven mot strupen men gjorde det inte så värst bra. De är inget lag och de har ingen glädje. Då krävs det mer än en Chippen för att vinna. ÅFF däremot hade glädjen, kunnandet och viljan. Härligt att se. Kul med Brunos inhopp även om jag inte fattade varför han fick komma in. Men han kan bli viktig om nu ÅFF, hemska tanke,  inte lyckas förlänga med ÅFFs bästa spelare genom tiderna - MOMMO...

En trevlig match på vallen, helt enkelt!

Spelarbetyg:
Fimpen - 2
Allan - 3,5
Månz - 3
Danne - 3
Pontus - 2
Martin - 4,5
Pligg - 4
Tom - 3
Simon - 4
Owe - 3
Santos - 4. Mål x 2

Man of the Match: Martin Christensen

No comments: