Sunday, September 1, 2013

IFK Göteborg - ÅFF 3-0 (1-0)

ÅFF har stora problem runt straffområdet. Det värsta är väl att det är ÅFF själva som orsakar problemen genom att transportera boll och dominera bollinnehav. Detta gör att motståndaren ofrivilligt tvingas spela mer kompakt och det gör att ÅFF får än svårare att sticka hål på nollan..

Låt mig ställa dig inför ett jämförande problem: Du har just haft grillkväll med dina 11 bästa vänner. Kvar att göra innan sängdags är att duka av bordet. Två bearnaiseburkar är öppnade och du drabbas av ÅFF-syndromet... för att göra det snyggt o smidigt kommer du på tanken att kladda över innehållet från två burkar till en.. det börjar lovande. Enkelt utan kladd. När nu ena burken börjar bli full får du allt svårare att placera såsen i den alltmer fulla burken. Du börjar stampa med båda fötterna och känner oron sprida sig. Trots att du anar att locket kommer bli svårt att få på så fortsätter du stånga dig svettig med skeden och kladdet letar sig upp mot fingertopparna. Burken är full. Såsen är tillbakapressad. Locket går inte på. Grattis!!

ÅFF löser det sisåhär just nu: lägger lite Gladpack på burken och in med den i kylen. Till nästa fest..(AS 2014)
Det kloka valet: Backa - skicka iväg en rejäl klick sås till granntomten och stäng locket. Duka av resten av bordet och gå o borsta tänderna.

Det var det jag hade att skriva om denna match från Sveriges Framstjärt :-)

Man of the Match: Mohammed Abubakari

1 comment:

Anonymous said...

Det är en lysande jämförelse - är den måhända självupplevd!?!