Wednesday, September 18, 2013

Helt okej i Cypern

Kan tyvärr inte undgå att ta upp Robin Bornehavs knivkastning mot ÅFF.

Det är inte första gången Robin hamnat på kollisionskurs med ÅFF. Han fick mer eller mindre packa ihop sina prylar efter en tuff ordväxling med ÅFF:s dåvarande tränare Daniel Wiklund. Sedan dess uppenbart bitter att han fick ge upp sin elitsatsning som ÅFF erbjudit honom.  Detta borde givetvis Corren (som förstorade upp och förvrängde Robins artikel) tagit i beaktning och i övervägande innan man publicerade sina tillspetsade artiklar och krönikor. Och SJÄLVKLART hört motparten innan publicering!

Visst är det som Robin tar upp är viktigt. Mentala och fysiska övergrepp och övertramp ska givetvis stoppas omedelbart. ÅFF har att jobba på där! Men det Robin nu gjorde uppfattar jag mer som ett knivhugg i ryggen, alltså som en ren hämnd på ÅFF. Det hela verkar ha exploderat i ansiktet på Robin, med stor hjälp från Corren.

Jag känner inte Robin men hoppas verkligen han mår bra och kan gå vidare i livet. Diskussionen har kommit upp och säkert kommer spelarrådet ha ögonen extra öppna för att förhindra övergrepp och övertramp i framtiden. Så - målet är uppnått! Det ger jag Robin, även om han kunde varit tydligare i kommunikationen, men det är väl just därför han pluggar journalistik - för att lära sig kommunicera?!

Bildkälla: http://dayviews.com/bornet/189860228/

3 comments:

Anonymous said...

Ja fruktansvärt vridet av media.
Gosedjur runt halsen och självmant göra allt.Som sen media vred och fick låta som ett tvång. Men men,"falska" nyheter ger väl mer besökare på webbsidan.. Tvifan!

Anonymous said...

Corren visar än en gång vart tidningen är på väg, kaos och en ständig kamp och jakt om vad som kan bli ett scoop har drabbat redaktionen inte bara en gång!!

Hade PM kollat uppgifterna så hade det ju inte blivit någon artikel, så därför gjordes ingen koll med ÅFF. Så jobbar en blaska, ha det i åtanke även när du läser Corren!

Anonymous said...

Sant eller falskt spelar ingen roll för en s k journalist, bara det är nåt som sticker ut lyder ordern: SKRIV!
Som sagt, det här var väl nåt i utbildningskatalogen på Bona, och som han som skrev också har fått lära sig?
(Vi från Verkebäck åker och kollar matcherna iaf)