Monday, September 16, 2013

ÅFF - Östers IF 4-0 (1-0)

ÅFF var tillbaka på spåret. En storseger  roddes i hamn av snabb bolltransport längs marken. Hur svårt ska det vara att gå tillbaka till den grunden när spelet hackar. Ja det tog några matcher men i lördags mot Öster så visade ÅFF att man är en av den bästa lagen på det i Sverige! Det är riktigt kul att skåda när det lyser om spelare som Pligg o Sjölund. Det var ju så att ingen var dålig och det är laget som gör denna vinsten. Öster måste vara ett av de tystaste lagen jag sett under året. Inget snack överhuvud taget. Thomsson sitter LÖST kan jag lova!

Ja, alla var bra i ÅFF. Det som stör mig oerhört mycket var det som hände i 92:a minuten. ÅFF ledde visserligen med 4 mål men vad händer?!?! Vips står Fimpen på offensiv straffpunkt och tänker sig slå in en straff. VAD HÄNDE DÄR, Swärdh och övriga? Jag hade väl inte sagt så jättemycket om Fimpen satt straffen, kanske jaha typ vad kul för honom, nu kan han ju berätta det för sina barnbarn. Men jag tycker INTE en sådan lättja och ignorans hör hemma på ELITNIVÅ. Det fanns många spelare på plan som skulle mått bättre över chansen att peta in ett mål (om än på straff) än Fimpen! Att straffen var usel, okoncentrerad och saknade fart efter en askass ansats, ja det gör mig bara mer irriterad. Om Fimpen hade satt straffen hade ÅFF kunnat gå om Peking direkt. Är inte det viktigt för ÅFF så är det i alla fall viktigt för supportrarna. Besviken att Fimpen tilläts slå den, har det gått fram nu?

För övrigt. När Pligg är bra - är ÅFF bra. Bävar för dagen han slutar...

Spelarbetyg:
Fimpen - 4 (Superunderkänt för straffen)
Anton  - 3
Moberg - 4
Danne - 4
Dahlen - 4
Pligg - 4
Mommo - 4
Sjölund - 4
Martin - 4
Möller - 4
Zatara - 4

Men of the match: Kristian Bergström, Oskar Möller, Imad Zatara, Fimpen Gustavsson

2 comments:

Anonymous said...

Får vi nånsin veta anledningen till att Fimpen la straffen?

Ouikard said...

Anledningen var nog helt enkelt att han skulle få ett Allsvenskt mål i karriären. Otroligt!! Det är inte div6 eller Fifa13...