Sunday, May 6, 2012

Malmö FF - ÅFF 2-1 (0-0)

Malmö FF gav ÅFF-spelarna en lektion i rävspel. Tyvärr hann inte ÅFF dra lärdom av lektionen när den som bäst behövdes d v s på övertiden.

Riktigt bitter poängförlust med tanke på Möllers kliniska avslut på Pligg pantentare till passning.

För övrigt gör ÅFF en riktigt bra kämpainsats och med lite beslutsamhet från Prodell kunde ÅFF tagit ledningen efter bara en kvart.

Gustav Jansson kliver in i hetluften och gör en stabil och gedigen insats. Ett imponerande lugn från Gurra genom hela tillställnigen. Laget står för ett stort lyft av prestatioen sedan Häckenmatchen och flera spelare visar takter igen. Starkt!!

Känner no danger on the roof för fem förluster i rad med tanke på hur förlusterna tillkommmit och mot vilka lag.

Parentes: ÅFF håller fortfarande låg div 3-klass vid inkastsituationer. Beklämmande DÅLIGT!!

Såg matchen på tv därav inga spelarbetyg men tänkte yppa lite ändå. Prodell och Pligg är inne i en minisvacka. OlleOlle gör det bra (och stundtals naivt) och är snart varm i kläderna. Han är stark och ska bara komma in i tempot. Känns bra. Dansken blandar och ger. Anton ska spela ytterback - inget annat. Magnus känns som en ensamkrigare ihop med Prodell. Zhubi gör sitt bästa inhopp hittills. Tobias bättre på innermitt än ytter. Jesper ökade kvaliten i spelet ett snäpp ikväll. Danne och Silva - två Soild Rocks! Möller visar klass och styrka! Startman i framtiden.

Man of the Match: OSCAR MÖLLER (faktiskt)

1 comment:

Anonymous said...

Det bästa med matchen tycker jag är disciplinen i defensiven. Jag tycker vi gör en helt ok match. Prodell är på väg ur form och Möller på väg in i densamma. Gustav känns bra, insläppet av nickmålet får nog skyllas på orutin. Och det tror jag inte han kommer göra om. Flytet kommer komma tillbaka och jag tror vi kan ta poäng av DIF borta. Forza!