Wednesday, May 23, 2012

IFK Peking - ÅFF 2-2 (1-1)

Det blev en ganska lik kopia på IFK-ÅFF från 2009, oxå 2-2 med sen kvittering från ÅFF (den gången ett magiskt snyggt mål med Fimpens utkast till Pocke som skarvade och via Möller kunde PRODELL peta in den på typ övertid).

PEKING-dödaren Prodell fick första ordet i matchen. En snygg skarvning från första stolpen efter ett snyggt inlägg av Pligg! Efter det tuffade ÅFF på....i fem minuter. Sedan var det Peking Peking Peking resten av matchen. ÅFF var håglöst och petade bara omkring i duellerna och för att vara ett derby mot IFK så var detta en match nästan helt utan kämpaglöd från ÅFF. Skrämmande blek insats. Därför kändes detta som en förlust för mig så långt som en kvart efter slutsignalen. Men självklart känns nu Mattias Mete:s kvittering riktigt riktigt gött. Härligt att ta sommarlov med Peking efter sig i tabellen.

Spelarbetyg:
STORFISKAR´N METE!!
Gustav - 2,5
Allan - 1,5
Danne - 2
Silva - 3
Jesper - 2,5
Zhubi - 1
Amir - 2,5
Bruno - 3
Pligg - 3,5
Magnus - 2,5
Prodell - 3,5


Man of the Match - Hmmm VIKTOR PRODELL i kamp med främst Pligg.

4 comments:

Anonymous said...

Håller helt med om att det snarast känns som en förlust, trots delad pott. Du brukar ju ibland ge coachen betyg när han gör en bra insats, men det är ju uppenbart varför han inte får något idag (eller det kanske är svårt att skriva en överkorsad nolla?).

Att först bara stå och se på när Astrit Ajdarevic skaffar sig en större och större lekplats i takt med att försvaret och alla andra blir tröttare och tröttare, och sedan typ 20 minuter för sent, som motmedel sätta in Tobias "jag är lätt att springa runt eftersom jag går åt fel håll" Nilsson. Det gjorde mig VANSINNIG (redan innan 2-1 kan frun intyga)!

/Bror din

Ouikard said...

Hehe. Håller med. Att inte någon i ÅFF gör en Nicklas Kronwall på Astrit är störigt. Han hade ju lekstuga och ÅFF vet ju om att Astrit är 50% av hela Pekings spel... Gå dit o markera derbystämning. Får gärna kosta ett gult/orange kort för det.

Coach får 2 i betyg. Antons ögonskada kostade ÅFF två poäng i går.

Anonymous said...

Magnus sa i en intervjuv att taktien skulle vara att se till att Astrit inte fick så mycket boll. I så fall kan vi väl konstatera att den taktiken inte fungerade. Konstigt nog bytte de ut honom vid 1-1.
Dock är jag väldigt glad över att Mete fick näta. Just som jag satt och ville ha in honom på plan kom han in. Jag ville se honom från start snart.
Inget fel på coach, mer fel på närkampsspelet och intsällningen !? Hade de fått direktiv att inte gå in så hårt eller varför detta mesande? Trots det, är nöjd med poängen och att gå till uppehåll med 17p och en sjätteplats. Jättebra.

Anonymous said...

Astrit A kan knappast få samma frizon på Kopparvallen. Usel bevakning av honom, det måste vara ett fel i coachingen! Alla var ju medvetna om hans spelstil, sägs det? Jag håller med, inget kul att se ÅFF:s mesande emellanåt