Thursday, May 26, 2011

ÅFF - Ljungskile SK 2-2 (0-2)

Första halvlek : Nej NEJ Nej Nej
Andra halvlek: JAA JAA JAA NEJ NEJ NEJ NEJ ÅHHH.

Den stora frågan för kvällen är väl hur ÅFF har råda att sätta Haris på bänken och Pligg på kanten. Väldigt konstigt om nu Thomssons ego ska stå i vägen för Haris eventuella divalater. Men vad vet jag. Konstigt är det med Haris på bänken, i alla fall... Dessutom borde varje uttagning av laget borde börja med att sätta Pligg på mitten... Det är min bestämda åsikt..

Spelet då? Ja det var en Hammarby deja vu i första. Spelare som missade, sköt bort och tvekade över hela banan. Två försvarsspelsmisstag och LSK sätter två strutar med obarmhärtig beslutsamhet. Man blir ju avis.

Inför andra gör Thomsson något väldigt bra ochh strongt. Ut med Möller och Stoffa och in med Haris och Daniels Swärdh. Daniel gör en riktigt pigg insats och sätter dessutom ett distinkt avslut i MÅL. Kanoners! Sköna Anton lyckas också springa in en boll. Efter de två målen följer ett massivt tryck från ÅFF men trots mängder av farliga chanser lyckas tyvärr inte ÅFF få in trasan.

Upphämtningen till trots känns det som en förlust av två pinnar.

Spelarbetyg:
Fimpen - 2. Otagbara mål men nåt hjärnsläpp till uppspel var nära att ställa till ´et rejält.
Anton - 4. MÅL. Kanske bäst på plan.
Moberg - 2. Riktigt ostadig insats
Danne - 3 Formen håller i sig för Danne. Bra idag oxå.
Jesper - 3. Riktigt kass i första, lite bättre i andra. För hög felprocent i passningarna.
Prodell - 4. Mycket bra idag. Har bra känsla med bollen.
Bruno - 4. Lirade brassefotboll stundtals. Inte konstigt med tanke på hans ursprung.
Stoffa - 2. Under ytan.
Pligg - 3. Sprang mest och hade fina djupledare. Riktigtt bra frisparkar o hörnor idag.
Magnus - 2. Kladdar alldeles för mycket med bollen. Passa i tid, tack.
Möller - 2. Aldrig med i matchen.

Coach -två betyg: - 2. Läs ovan. - 4. Läs ovan.

9 comments:

Anonymous said...

Jag håller med, efter paus och med Haris och Daniel i laget blev det helt annat! Första halvlek var kass, Tompssons direktiv som skreks ut från bänkområdet var det inte många som fattade, kanske inte han själv heller? Spelarna såg INTE ut att förstå vad han skrek. Det som inte har förmedlats i genomgången innan matchen är inte lätt att få ut, elementärt Tompsson. Men protesterna mot ideliga felaktiga domslut vid inkasten var ok, domaren hade många småmissar och sånt gillar ju inte T.
Nåja, jag tycker som du, Tompssons egen vendetta mot Haris får han ta ut i annat sammanhang, bästa laget ska spela! OM det är nåt T är missnöjd med måste han lösa det utan att sätta lagets bästa på spel.
Spelarbetygen bra.
Ljungskile hade två skott på mål i första, båda gick in...

Anonymous said...

Håller med om att innermittfältet fortsatt är lagets akilleshäl. Spelet låser sig och med två svaga bollmotagare på topp förbättras inte situationen, In med Haris, Pligg på innermitt och Prodell som bollmotagare, Proddan var förövrigt den enskilt största anledningen till att vi gick upp sist. Att fara runt som två torra skinn är berömvärt men vinner inga matcher.

Anonymous said...

En kommentar, peta Stoffa från truppen. Han platsar inte!!

Anonymous said...

Tompsson heter han väl inte?
om han bänkade Haris för att han inte gör som T säger är det väl ok, men då krävs STOR anledning. annars är det skumt, T måste säga varför han riskerar så mycket. det här ingen sandlåda, det gäller både T och förstås Haris.

Anonymous said...

Stoffa är immun, fråga pappa

Anonymous said...

kan säga så mycket som att inte ens Haris fick en förklaring till varför han bänkades!

Vad det gäller Stoffa så kommer han aldrig att petas så länge pappa Mats finns med i bilden.

Anonymous said...

Om det är som ni påstår att Pappa Mats är en avgörande part för om Stoffa ska vara med i truppen eller inte, så ser iaf jag mycket allvarligt på detta. Men ska jag vara ärlig så har den tanken slagit mig med. För grabben håller inte samma klass som övriga i laget. Upphaussad till max = Christoffer Karlsson

Anonymous said...

Att det bara skulle vara Totts förtjänst att Stoffa är med köper jag inte alls. Själv tycker jag att Stoffa har många goda stunder, och skulle vara en spelare av mycket hög klass om han vårdade sitt passningsspel bättre. Tyvärr har han haft sju säsonger på sig att förbättra den biten, utan att lyckas...

Det finns bara en "pappas pojke", och han fick gudskelov lämna klubben förra året - fyra år för sent...

Anonymous said...

När det gäller stoffa så har han inte utvecklats som man trott han skulle göra. Det går lite för fort för honom. Däremot Bruno måste vara given som innermitt, han har den kvickhet och teknik som krävs på den här nivån. Som komplement på innermitten Pligg vilket ger plats för Prodell som forward och Magnus som vänstermittfältare.