Saturday, June 4, 2011

IK Brage - ÅFF 1-0 (1-0)

Sökes: Positiv pådrivare när huvudena hänger.

Bollen ville inte in och ÅFF lade ännu en gång för mycket energi på de ibland felaktiga domsluten. Brage körde plikttroget efter "fula-tricks-boken" och ÅFF föll rakt i fällan.

Hittills i år har ÅFF bara lyckats få till en bra halvlek per match. När Tinnerholm och Haris är på G, ja då är resten av laget oxå på G. När de kommer ur matchen, ja då kommer ÅFF ur matchen...

Prince från start var ett mycket bra val av Thomsson för att ta bort Brages fasta situationer. Heder till Prince som var helt utpumpad i slutet på matchen. Det känns ändå lite High Chaparall på mitten där "gör-så-gott-du-kan-stämning" verkar råda. Tydligare roller kanske är att föredra men Princen och Bruno är nog inte helt lätta att traggla taktik med?

Spelarbetyg:
Fimpen - 4.
Anton - 3.
Moberg - 3.
Danne - 2.
Jesper - 2.
Haris - 2.
Bruno - 2.
Prince - 3.
Pligg - 3.
Prodell - 2.
Magnus - 2.

Cocah - 2.
Man of the Match: Prince

Sten & Stanley – Två Steg Fram Och Ett Tillbaka

4 comments:

Anonymous said...

Håller med om Prinsen. Han var överallt!! ...tyvärr. Ingen ordning på spelet alls i ÅFF mestadels

Anonymous said...

Hmm...håller inte riktigt med. Det var ju INGEN som lade någon energi på konstiga domslut!? Jag förstår att man inte ska göra det för mycket, men att hela tiden se helt oberörd ut verkar märkligt. Som om man inte bryr sig. Även kommentatorerna på TV4 sport verkade undra om ÅFF somnat, för vi blev blåsta på ett mål och en straff. I första halvlek var Magnus, Anton och Haris på lekhumör och spelade härligt. Men i andra halvlek blev det med pressat och stressat och i takt med att oturen och domsluten grinade oss i ansiktet tappade vi orken (solen gjorde säkert sitt till oxå) och slutade röra oss och tappade det fina spelet. Tyvärr...Känns trist att lämna över serieledningen till ett sparka-och-spring gäng som lyckades helt med sin matchplan, att spela på gränsen och kontra då o då.

Anonymous said...

Det pratas ofta om att vi har vinnarskallar i laget? Som det har sagts tidigare ser det ofta märkligt oengagerat ut i viktiga situationer. Dannes agerande vid målet var mycket märkligt, såg han inte motståndaren eller trodde han att han inte skulle bli tacklad? Dessutom är det mycket frustrerande med ytterligare en match med 70% bollinnehav och ändå förtvivlat svårt att göra mål.

Anonymous said...

2:a i betyg till Haris? För att få betyg måste man väl uträtta något under matchen. Haris såg ut som Brages 12:e spelare. Han har varit för dålig i år(med något enstaka undantag)När han är bra är han en av de bästa i laget. Men när han är dålig så platsar han inte ens i truppen.