Thursday, April 10, 2008

Ett år senare...

Den 25 april 2007. ÅFF:s ordförande till Corren:

"– Just nu är belysningen prio ett för vår del. Den måste vi ju byta för att klara av elitlicensen, säger Conny Holmqvist."

Nu kommer tydligen styrelsen låta matchen spelas på Kopparvallen trots att SvFF säger nej. Vad är det för skit? Det är ju fullkomligt huvudlöst av ÅFF. Och av SvFF.

En solig dag omringas vi av 100.000 lux utomhus. Mulet, ca 5.000 lux och vidösregn ca 3.000 lux. När matchtiden ligger så att ljuset omöjligen kan understiga 800 lux kan ju ÅFF och andra garantera att det inte blir för mörkt. Vad är problemet?

Ska alla lampor lysa på alla arenor i AS och SE alla matchdagar på alla tider? Är det klimatsmart att fläska på med 1000-tals watt under matchen ÅFF-Väsby som spelas lördagen den 5 Juli kl 16.00? Sinnessjukt byråkratiskt.

ÅFF är längre in i spegelhuset än de nånsin varit. Var man än vänder näsan så slår den i en vägg.
Nu tvingas man till en knippe beslut upp som bara leder till än värre. Tragiska fakta.

Damned if they do - damned if they don´t.

2 comments:

Anonymous said...

Ja, alltihop är helt galet. Både av förbundet och av ÅFF. Ser inte jättebra ut i Corren att ordföranden går ut och helt sonika förklarar att man skiter i vad SvFF säger utan tänker bryta mot reglerna och riskera böter istället. Hmm...

Lindis i skåne

Anonymous said...

Så, förra styrelsen har inte gjort någon 5/10/15 års plan över huvudtaget för kostnader, underhåll, intäkter etc. Och nu försöker man rädda den kaotiska situationen med Arenabolaget. Men innan det ens bildats... Förstår inte - är det ens lagligt att styra en förening så här?

/Kungliga Hufvudstaden