Thursday, September 25, 2014

BK Häcken - ÅFF 0-2 (0-2)

OJOJOJ! Såå skön seger. Så sköna mål. Äkta strikermål! Bravo mr Offisde! Det lossnar mer och mer för varje match.

Äntligen har Swärdh ändrat bortaspelet till lite mer av ett försvarstänk med värdera och rensa. TRE bortasegrar i rad! Jag baxnar.

Matchen började tungt och ÅFF fick springa extremt mycket. En viss 40-åring sprang mest av alla. Jag tänkte att det här blir riktigt jobbigt och det kändes som att ÅFF var två man kort. Då plötsligt slog Owe till! Och så slog han till igen!! Fantastico - honom ska vi ha...kvar!

Någon som ÅFF inte ska ha kvar är nr 10 Daniel Sjölund. Kan INTE fatta att han byts in. Det finns andra som är värda att chansen istället för en totalt ointresserad och seg högriskare. Han var nära att kosta ÅFF två mål med att skita i att rensa. På sin höjd kan han få träna med gymnasiet om nån frågar mig. ALLA kan se att han håller igen. Vore spännande med en förklaring från coach.

För övrigt var det en gedigen försvarsinsats från minut 1 som anfördes främst av en stortrivandes Alberis Da Silva. Den killen lider av konstgräset men stortrivs på naturgräs. Synd för honom att ÅFF spelar 21 matcher av 30 på konstgräs.

Som sagt en gedigen laginsats. Santos står stabil, Martin levererar, Tom o Mommo ligger rätt och Fimpen är rejält på tå! Underbart! Match på Måndag igen. Härliga tider.

Man of the Match: John Owoeri!

2 comments:

Anonymous said...

Sköna poäng! Ordning på bortaspelet som sagt, inte så snyggt men ack så effektivt.
Tycker att det var fler inbytta som gjorde blek figur. Kanske kan Peking förbarma sig över Sköld också. Som att sympatispela en junior, för att damma av en gammal liknelse.

Anonymous said...

Härligt! Nervöst bitvis, att se på alltså, men fortfarande stort frågetecken hur Swärd och Ignell kan spela Sjölund. Och jag håller med om Skölds insats som inte ens platsar på gymnasiet!
Dags att matcha de som ska ta över. Jag vill inte se en platt Sjölund på plan igen!
Men vilken skön seger!!