Saturday, August 28, 2010

BP - ÅFF 0-2 (0-1)

JAAAAAAAAAAAAAAAA!

En riktigt bra genomförd match av de Blåvita!
Starten kändes inte bra och det var lite för tveksamt och väl defensivt men med OSKAR MÖLLER:s mål precis innan paus släcktes mycket av hoppet för BP. Sikket viktigt mål det var!!
BP var ganska bleka ska sägas och Imad inte i sin vanliga form. Det gjorde ju ingenting!

Påven lyckades som vanligt bränna ett par sylvassa chanser men han lyckades även sätta en strut precis som i matchen mot HBK. Amir o Bruno på mitten på konstgräset, ja det har ju varit kalasbra.

Möller is king - en boll i krysset och tiotal närkampsmarkeringar. Pligg gick in fysiskt för första gången på länge... Möller smittar! Tänk om coach skulle få byta ut Paulus någon match p g a utmattning. Det hade varit something, det.

Samtliga i backlinjen agerar oerhört satbilt men Jesper har kanske en lite svårare uppgift ty hans offensiva löpningar påverkar tyvärr hans defensiv negativt.

Spelarbetyg
5 -
4 - Fimpen, Steinar(Silva), Danne, Moberg, Amir, Bruno, Pligg, Haris, Möller
3 - Jesper
2 - Paulus

Coach - 4. Varför ändra ett vinnande lag tänkte nog Thomsson. Så rätt tänkt!

Man of the Match - (trodde inte jag skulle få skriva detta namn här i år) AMIR SULJIC!
Riktigt strong insats av Amir som börjar bli varm i kläderna. Men se upp Amir och till viss del Thomsson; Som Ralf Edström motto var: "Sväller man upp och ballongen spricker, så smäller det hårt i backen". Idag var Amir kanoners.

Härligt! Nu är det två veckor till nästa fest, hemma mot MFF. Det är starten på en niopoängsvecka som även inkluderar matcher mot DIF och Blåvitt.
FORZA BRUKET!

3 comments:

Anonymous said...

Nej, nu får du ändra spelarbetyg igen...Påven är en solklar 4:a idag! Bäst på plan tillsammans med Möller och oxå den som spelade fram Möller till 1-0 målet...en lurig, smart och rätt passning. Och snygg sologenomlöpning där han visar att han börjar ha självförtroende och hur snabb han faktiskt är.

20p..ser ju roligare ut, nu tar vi MFF hemma...:-)

Ouikard said...

Som jag uppfattade det så var Paulus assist till Möller en stressad felpass som var tänkt till Bruno. Hans öppna läge på Pliggs retur ska ju naturligtvis vara på mål. Paulus mål var en blandning av snyggt och flax...

Men visst, jag är hård mot Påven, det erkänner jag.

Anonymous said...

Nej, den var absolut inte tänkt till Bruno...men alla trodde den skulle gå till Bruno. :-)
Jag kan iaf se att Johan Wall på Kvällsposten ger högsta betyg till Paulus och tyckte han var bäst på plan..;-) Jag kan bara hålla med.