Sunday, May 10, 2009

FFF-ÅFF 0-1 (0-1)

En medioker insats av ÅFF gav tre underbart sköna poäng. Det var faktiskt ÅFF som styrde spelet matchen igenom, detta utan att imponera. Den stora hjälten i ÅFF var Henrik "Fimpen" Gustafsson som gjorde otaliga reflexisar och dessutom räddade en straff i 87:e minuten. Det fanns några få som gjorde en kanoninsats i blåstället, en av dem var Tinnerholm som verkligen inte gjorde många misstag. Riktigt härligt att se. Poäng på Falkenbergs IP är inte ÅFF bortskämda med, därför känns dessa extra goa.

Spelarbetyg:
Fimpen - 6. Otroligt bra hela matchen trots darrig hjälp av försvaret.
Anton - 5. Mycket bra. Följer ofta med upp på kanten och är alltid med hemåt. Bättre o bättre dag för dag! Gedigen insats! När jag såg en intervju med Anton i vintras kunde jaga bara småle när han berättade att hans dröm var att spela i Liverpool. Ja, det är bara att fortsätta utvecklingen i 4-5 år så finns nog chansen...
Danne - 4. Kom bort vissa stunder men växte allt eftersom
Niklasson - 3. Kände inte igen Johan idag riktigt. Visst - alltid snabb men det var lite tvekis idag.
Jesper - 3- se Niklasson. Slog bort mycket onödigt idag. Illavarslande utbytt pga skada i början på matchen.
Haris - 5. MÅL! En mycket pigg Haris. Underbart att se. Gör sina offensiva raider men fick noll hjälp i löpningarna(de som inte gjordes) från forwards.
Bruno - 3. Stabil och tar nästan alltid säkraste beslutet, dvs sidled eller hemåt. Inget fel i det dock.
Pligg - 4. Pligg vässar formen. Enastående frispark som Haris nickade in.
Pocke - 4. Pocke börjar riktigt bra på sin kant men får tyvärr gå ner på vänsterbacken när Arvid blir skadad. Det är inte Pockes plats.
Prodell - 3. Kämpar o springer men är inte riktigt med i matchen.
Walker - 2. Ajajaj. Inte många rätt idag heller. Han är där där man inte är.

ÅFF vinner denna match tack vare Fimpen! Det är så grymt roligt att se ÅFF spela boll och att de vinner matcher utan forwards är så otroligt starkt så att en värvning/lån bara måste till. Och det NU! Detta år kan vara det sista inom överskådlig tid att nå AS!!
FORZA BRUKET

No comments: