Tuesday, August 5, 2008

J Södra - ÅFF 1-2 (1-2)

En underbart skön seger som ger ÅFF verklig toppkänning. Hur segern mot Södra såg ut spelar väl mindre roll även om de båda målen var riktiga delikatesser!

Domaren gav ÅFF två avgöranden men som kärringen som sket på sadeln sade: - Det jämnar ut sig.

Förra året låg ÅFF på Allsvensk plats efter 19 omgångar. Euforin känns igen från ifjol men med skillnaden att ÅFF känns starkare och motståndet inte lika tufft.

Forza Bruket

2 comments:

Anonymous said...

Trevlig sida måste jag säga. Tycker inte att det känns lika stabilt ut som förra året, måste försöka vara än lite offensivare i spelet och då måste vi våga fylla på med backarna. Igår var det på tog för dåligå mottagningar av hela laget, tappade räkningen hur många borttappade bollar vi hade i detta spelet. Dålig rörlighet i laget också och hur man med en man mer kan ge motståndarna så stora ytor centralt på mittfältet är bedrövligt mot ett så mediokert lag som J-södra. Jag följer Åtvid med stor glädje och försöker se dem så mycket som möjligt och har sett dem varje match i Skåneland denna säsong. De finns garanterat mer att ta av och de har inte lyckats hålla uppe spelet en hel match ännu men vi får verkligen hoppas att det kommer. Kantspelet har genomgående varit för enkelspårigt och Harris har haft det tungt i år offensivt, bakåt är han en klippa då han kämpar o är löpvillig. Jag har inte sett Stoffa bra i någon match i år, han är väldigt slarvig i passningsspelet så jag hoppas att den nye Brassen kan utmana honom om mittfältsplatsen.

Lite tankar från en sann Åff-are, numer delägare i Kopparvallen o boendes i Henke-land.

Anonymous said...

"Domaren gav ÅFF två avgöranden" vad ärendetta???
Det var ju ingen tvekan om att både utvisningen och straffan var hur solklara som helst! Det var förresten verkligen dags vi fick en straff och hade det inte blivit utvisning så hade det varit lika horibelt som när Möller inte fick det mot Enköping!