Friday, August 15, 2008

ÖIS - ÅFF 2-2 (2-1)

10:e raka utan förlust ÄR respekt men vad gäller gårdagens match finns det mycket mer att visa!

Efter en mardrömsstart med Dannes självmål (ingen skugga över Danne) och en feldömd frispark till ÖIS, (Allbäck sjönk ungefär 2 km i mina ögon när han filmade till sig den) så repade sig ÅFF med stundtals riktigt bra spel. Pockes reducering satt fint i kryllat, även om det var touch på målisen. Mobergs kvittering kom som en skänk från ovan i 93:e minuten. Spelarbetyget blir en riktig berg-o-dalbana i Balders tecken:

Fimpen - 3. Släppte in frisparken på ett häpnadsväckande sätt även om det var en hård o bra frispark. Men var stod muren? Marginalerna var dock på Fimpens sida mestadels.

Försvar -4. Livrädda att släppa in mål men kvaliteten håller. "Clas Ohlsons" affärsidé lyder: "Vi ska sälja rejäla produkter till låga priser med rätt kvalitet efter behov". Det kan översättat på ÅFF backlinje.
Danne - 4. Självmål och orsakade(?) frisparken men i övrigt väldigt väldigt bra som ytterback. Härligt offensiv och stabil defensiv
Moberg - 4. Mål! Och inställning som en uppretad Georg.
Niklasson - 5. Vindsabbe Mwila var ingen match för tornadon Niklasson. Några ultrafina glidisar blir ju ögongodis, på konstgräs dessutom.
Jeppe - 3. Aktiv och med mycket boll. Ganska yvig idag men med Pocke ovanför blir det förrvirring ibland.

Mittfält - 3. Hur länge är Pligg skadefri?
Haris - 3. Den gamle Haris kanske är på väg tillbaka. Glöm inte: Blå passar till blå!
Pligg - 4. Hade problem i vinden med frisparkar o hörnor men ändå några riktigt vassa. Han är äldst på plan men springer mest. Matchens delikatess: Assisten till Pocke!
Stoffa - 1. Tyvärr är Stoffa ca 31 mil ifrån sin kapacitet. Sämsta matchen i år, som jag sett. Efter att jag sett matchen två gånger så blir betyget ändå inte högre.
Pocke - 3. Mål! Rörde runt och rörde till sin vänsterkant. Visar ändå vilja med löpningar och bollsök.

Anfall - 0. KATASTROF!!!!!!!
Möller - 0. Vad gjorde han? Inte ett smack. Förutom en andraassist på Pockes mål.
Santos - 0,5. Var är kudden? Till slut lade sig ändå Santos (utan kudde) mitt i mittcirkeln och somnade.

(Angående Bruno: Hittills förstår jag inte den värvingen. Hade hoppats på någon som stärkte truppen, inte bara breddade...)

1 comment:

Anonymous said...

Ja, vad ska man säga...målet i 93:e minuten satt ju inte fel. Men f-n vad ofarliga vi är i anfallet. Kåmark gjorde ju samma analys (inte direkt svårt) att både Santos och Möller sprang för lite och fel. Tyvärr...
Så en poäng känns gött! Samt att de andra resultaten verkligen gick vår väg!