Saturday, February 16, 2008

Spelarbetygen GAIS-ÅFF

Laguppställning:

Fimpen - 5. Hur bra som helst! Bäst på plan! Straffkungen stod för flera klockrena reflexräddningar och frilägen. Henrik är redo!

FÖRSVAR från vänster
Jesper A- 4. Jesper jobbade hårt högt o lågt. Bra fart. Ser snabbare ut än förra året!
Johan N - 3. Lite yr i vissa lägen men hur upphetsande är en träningsmatch i snö och regn för en som är säker på sin mittbacksplats?
Danne J - 4. Ser riktigt ung o snärt ut. Danne styr och sköter snacket där bak. Härlig inställning!
Bempa - 3. Fortfarande aningen stresad med boll men får han bara förtroendet i några matcher i rad så kommer han vara en större tilgång för laget än på senare år.

MITTFÄLT
Alexander Zaim - 4. Kämpar o springer. Har laddat på några kilo muskler över julen. Blir bara bättre för varje match.
Pligg - 4. Mittfältsgurun. Han är klok som Master Yoda och använder The Force på bästa sätt. Som vanligt i tanken snabbast han är.
Amir Suljic - 2. Inte så lyckad som innermitt. Ständiga problem med postionen. Mindre lyckad instats.
Haris R - 3. Tappade bollen under stress några gånger men glimtade till med lite sköna dibblingar inåt i banan. Hade flera halvchanser och en helchans att näta.

ANFALL
Ricardo Santos - 2. Jag skrev tidigare att det viktigaste vad gäller Santos är att få honom motiverad. Det har inte lyckats hittills. Ricardo gjorde inte många knop men man ser att potentialen finns där. Han är en bra target och tung att möta i höjddueller. Några GAISare frågade mig efter matchen vem den mörka på topp var..."han gick ju mest o sparka på våra gubbar". Bra av Swärdh att byta honom redan i halvlek. Hoppas det tänder honom och inte tvärtom.

Möller - 3. Verkar också ha lagt på sig nåt kilo muckler. Det är bra! Fick lite krampkänning(?) i slutet mot matchen men han byttes aldrig.

AVBYTARE
Hagge - 3. Kämpade hela halvleken och gjorde det ca 5 ggr så bra som Santos. Hagge såg ut att trivas på plan! Underbart.

Stoffa - 4. Kom in efter Suljic och visade Suljic var skåpet ska stå. Ser mycket bra ut fysiskt och jag känner ingen oro att Pligg o Stoffa skulle väga för lätt tillsammans på innermitt. Stoffa ber inte om ursäkt längre.

Pocke - 3. Fick inte så mycket att jobba på men slog bort ca hälften av bollarna han fick. Byttes mot Haris i 70:e, typ(?)

Högt medelbetyg som synes och även motståndet höll bra klass. Men totalen blir betyget av en klassisk försäsongsmatch!

Forza Bruket!

No comments: