Monday, September 14, 2015

GIF Sundsvall - ÅFF 0-1 (0-0)

3 PINNAR!! Fantastiskt. Och det var just det enda som var fantastiskt med denna match.

Borde väl inte skriva så mycket om matchen för den var helt klart ÅRETS SÄMSTA MATCH! Vilket otroligt bottennapp. Martin C har aldrig varit sämre, Albo sov bort bollen vareviga gång och Owe, ja, han behöver väl knappt duscha. Skrabb snurrar omkring i ingenmansland i bästa gör-så-gott-jag-kan-stil. Dahlén gör helt otroligt exakt samma misstag på övertid ännu en gång som är millimetrar ifrån att kosta ÅFF hela säsongen. Snudd på att han borde få gå hem från Sundsvall.

Men det fanns 4 ljuspunkter. Pliggs inlägg mitt på huvudet på Albornoz. Albornoz nick som höll hög Premier League klass och de tre poängen. Den fjärde är Gustafs nolla. Det var väl det som ÅFF kan ta med sig hem.

Men samtidigt skiter jag i hur det ser ut resten. Huvudsaken med varje match resten av säsongen är de 3 poängen. Sedan kan Martin C vara säsongens största besvikelse. Det får jag väl skita i då rå.

Sebastian Ramhorn var nog bäst på plan.
Men of the Match: Kristian Bergström och Sebastian Ramhorn




1 comment:

Anonymous said...

Starkt mittbacks/målvaktsspel men Dahlén höll som sagt på att kosta en hjärtinfarkt när han på sedvanligt vis hamnade i rygg. Skön seger och fina poäng, men som vår framsynte tränare brukar säga:
"En gång är ingen gång"
Hoppas att vi nu slipper se:
"Den mentala filmen gå åt helvete"
"Vi visste att det skulle bli ett tufft år då vi får svårt att vinna matcher"