Sunday, June 23, 2013

ÅFF - Syrianska FC 1-0 (0-0)

Det gick vägen! Men vägen den var lång, mödosam och lite trist. Inget vidare spel från något lag. ÅFF blev varse att; Oj Syrianska är ganska bra och tuffa, vi måste nog skärpa till oss lite. Det blev lite lite bättre längs vägen och en straff tilldömd ÅFF från en domare som låångt innan tappat matchen blev avgörande. Hemska tider om Prodell bränt straffen... Så det var riktigt nervöst innan Proddan säkert som ett Franz Jäger kunde trycka in den bra slagna straffen i nätet! Underbart.

Efter målet fick matchuret verkligen kämpa för att nå de 94 innan den sköna signalen från domaren ljöd genom Kopparvallens uppspelta atmosfär.

Det bästa med eftermiddagen var väl de tre poängen som bärgades och att Zhubi underlåter sig viss form av försvarsspel ibland :-). För övrigt såg det segt och tungt ut i ÅFF-fötterna. Min läktargranne uttryckte några  sanningens ord; "-Är det inte lite konstigt att det är den äldste på plan som springer och som kämpar mest?!" Hatten av för "Pligg - the evighetsmaskin"

Spelarbetyg:
Fimpen - 4
Anton - 2
Danne - 3
Silva - 3
Allan - 1
Imad - 2
Tom - 2
Mommo - 2
Pligg - 2
Owe - 2
Prodell - 1 - MÅL!

Man of the Match - HENRIK "FIMPEN" GUSTAFSSON

No comments: