Tuesday, January 6, 2009

1+1=0,5

Det sägs att det är lättare att kritisera än att berömma, därför fortsätter jag klaga lite...

Om du köper säsongskort i år kostar det 1.600 kr. Då sparar du 10 kr om du lyckas se alla hemmamatcher i SE. TIO KRONOR!!

Om du köper säsongskort OCH löser medlemsskap kostar det 1.750 kr. Eftersom det (förra året) inte finns något som helst mervärde att vara medlem, (inte ens ett klistermärke) mer än att du stödjer ÅFF, förlorar du 140 kr på den dealen.
Det finns väl inte en tomte som köper säsongskort under de premisserna? Ofattbart!

Medlemsavgiften på 450 kr är, som bland andra Johan Niklasson påpekade under årsmötet, på tok för HÖG! Jag hoppas att det jobbas febrilt med att ta fram mervärden för alla medlemmar omedelbart. Desvärre är jag rädd att inget händer. Förresten borde det varit på plats i utskicket. SUCK.

ÅFF har högst medlemsavgift av alla i SE! (snittet ligger runt 300 kr) Dessutom är de nästan ensamma att inte erbjuda något mervärde!

Hur tänker dom?

6 comments:

Anonymous said...

När det gäller det höga priset för medlemskap är det årsmötet som beslutar om det. JG hade en motion uppe på förra årsmötet att sänka priset men det röstades ner. Så för att kunna påverka medlemspriset måste man vara medlem.

Jag hade förslag på att en ny medlem skulle få en fribiljett som morot, men det fick tyvärr inget genomslag. Jag tycker också att priserna är väl tilltagna, men jag håller inte med om att medlemskapet i sig inte har något mervärde. Det är ju som medlem man kan vara med och påverka livets mening. Som medlem är man en del av föreningen. Det är då och endast då man har rättighet att säga ”Vi” om ÅFF. Kort och gott är man inte medlem är man inte ÅFF-are och vad är livet då värt?

// Torbjörn Nilsson

Anonymous said...

Så vi som inte är medlemmar, går på de flesta matcher, betalar vår entréavgift i kassan och stöttar ÅFF lika mycket alla andra räknas inte som ÅFF-are o riktiga supportrar???

Och med rättigheter kommer i så fall oxå skyldigheter som vi "oäkta" supportar inte har. Tex se till att det inte är glåord och annat trams som skriks från läktarna.

Jag vet att det är många som lägger ner sin själ i ÅFF, men man kan stötta o heja på sitt lag lika mycket medlem som icke-medlem. Utan alla icke-medlemmar skulle det nog vara ganska folktomt på "vår" anrika arena.

Anonymous said...

Det är naturligtvis upp till var och en att vara medlem eller inte. men om laget verkligen är betydelsefullt i ens liv så betalar man naturligtvis medlemsavgiften.

Ja, om du har en eller flera andelar i arenan får du naturligtvis säga vår arena.

// Torbjörn Nilsson

Anonymous said...

Girdaman

Precis som Torbjörn skriver.
Riktig supporter=Medlem i vår kära förening. Inte svårare än så!

Eller som vi säger: Alla andra kan dra åt helvete.

Anonymous said...

En undran Girdeman, om du kallar dig stolt ÅFF supporter, varför är du då inte medlem?

Anonymous said...

Heja ÅFF!

Trots alla taffligheter från arbetsutskotten i styrelsen så är det snart dags för avspark, tiden går fort! Och tiden läker alla sår, sägs det, och den här soppan med utskick och erbjudanden? till medlemmarna är snart glömd! Eller?
"Köp två och betala för tre" är väl nån sorts bondfångerislogan från förr i tiden.

Jag håller med, strunta i styrelsens utskick (oskick) och kom till vallen och heja på LAGET!

"Köp en tulpan annars får´u en snyting"