Friday, December 7, 2007

ÅFFs Kansli - nya Spegelhuset?!?!?

Jag var inte själv på ÅFF:s medlemsmöte igår kväll men jag har läst en del om vad som sagts.
Det är förbluffande och frustrerande att märka att det är mitten på december 2007 och att samma visa drogs för snart tre år sedan 2004. "Driftsundrskott igen". Det känns som att det ligger ett töcken över klubben. Nåt som allvarligt bromsar actionhandlingar.

Varför pratades det om en prognos på -800.000 kr redan i Mars/April när budgeten lades på -500.000 kr?? Och VARFÖR HAR DET INTE SPIKATS NÅNTING tills dags dato???

Enligt Corren har Conny H sagt "– Vi har några väldigt tuffa dagar fram till årsskiftet för att vi ska få detta att gå ihop, men vi ska börja med att sjösätta några saker, säger Conny Holmqvist".

GODER MORGON, Herr Holmqvist.

Jag är inte ett dugg orolig för elitlicensen för 2009. Det som irriterar är hur medlemmar och övriga supportrar tvingas se sin kära föreningen slå näsan i väggen gång efter gång.

Det hela påminner om när min mamma fastnade i spegelhuset på Liseberg för 20 år sen. (hon kom ut för egen maskin efter 30 min).

2 comments:

Anonymous said...

Budgeten som presenterades för oss medlemmar, var visserligen på en halv miljon i minus. Men kvarstoden av kommunens förlustgaranti skulle täcka upp det. På torsdagens medlemsmöte var förlustgarantin inräknad i budgeten, men på detta sätt fick vi alltså inte presenterat för oss på årsmötet. Och det är väl fullständigt självklart att man inte kan lägga en budget som ger ett underskott på en halv miljon när det bara finns 100 000 i eget kapital!

Anonymous said...

Förresten oroliga bör vi nog alla vara. Det håller aldrig i längden att hålla på så här. Dessutom gick ÅFF-Invest med ett driftunderskott på en halvmiljon mot ett budgeterat nollresultat. En del poster var densamma som för moderföreningen med den sammanlagda skulden är ändå på över en miljon. Planerna för elljuset är dock ganska långt framme men även det kostar. Det är med enade krafter vi måste fixa detta kortsiktiga och sedan är det också vårt ansvar att se till att hitta rätt sorts människor som ska sköta klubben åt oss.