Monday, September 17, 2007

Kjartan då?

Kjartans hemmapremiär hade faktiskt mer att önska, ändå var han väldigt aktiv. Det märktes att han ville visa vad han kan. Man förstår också att han provspelat för ett helt härke med lag. Kjartan är en riktig kämpe, full med fula tricks men också smarta val.
Ibland kändes det som både Hagge och Kjartan sprang och gömde sig. Ofta var det tydligt att Kjartan ville ha löpboll, men ÅFF:s backlinje lade bara underskruvar som aldrig gick BAKOM MAIF:s backlinje. Why?
Som skrivet avlossade Kjartan en "ouejäl ouaket" till frispark. Han lade även beslag på övriga offensiva frisparkar. Det är coolt och inget fel i det. Han försökte t o m en "Ronaldinho" eller en "Giggs" när han sköt av en blindgubbe när målis stod och dirigerade muren vid stolpen.

Tyvärr har tåget till Allsvenskan lämnat Åtvid för denna gång, men det finns ljus i mörkret. Kjartan är ett.

2 comments:

Anonymous said...

Hur stor är chansen att Kjartan stannar kvar nästa säsong? Inte speciellt stor, väl? Jag har inte sett honom spela, då jag inte bor i Åtvidaberg längre...men av ditt betyg att bedöma så håller han bra klass!? Hoppas på Kjartan!

Anonymous said...

Heja ÅFF! Här åker man flera mil för att se toppfotboll och för att se nyförvärvet Kjartan. Vad får man se? Dålig fotboll, ängsliga spelare som helt klart avsiktligt lät bli att ge Kjartan bra bollar. Hellre en tvärspassning och så en misslyckad pastej framåt efter att alla tvärpassningsmöjligheter tagit slut. Så dåliga är inte ens Västervik och Verkebäck! Nu dröjer det innan jag ser Kopparvallens gröna gräs igen.