Tuesday, May 22, 2007

ÅFF-LSK 3-0

Mr. Magnifico
Peter Swärdh visste vad han gjorde när han bestämt ”tvingade” kvar Pligg i ÅFF. Peter hade en klar idé om var Pligg skulle utnyttjas till max. I varje match som Pligg spelat har han dirigerat det mesta och det är imponerande och roligt att se.

Pliggs insats ikväll mot Ljungskile var magnifik. Han låg bakom alla 3 målen och alla hörnor var slagna med världsklassprecision!

Mr. Spelglädje
Mats Haglund visade något som varit en bristvara sedan hjärnskakningen efter den otäcka krocken med målisen för många år sedan. Istället för att klaga, som brukligt på domaren, kämpade han på och fick även rejäl lön för mödan. Det såg faktiskt ut som om han hade roligt också. Hoppas nu bara att Tommy Thelin klarade sig bra och utan ”men” i kommande situationer. (även om jag tycker att det var Tommy som gick in lite onödigt hårt mot deras kommunalgubbe längst bak.)

Mr. Glidtackling
Eddie Åhman - please don´t leave!

Mr. Gedigen insats varje gång
Johan Nicklasson! När ska killen göra en dålig match? Aldrig, verkar det som…Underbar.

Mr. Jönsson
Han var på gång till Degen och t o m Motala i höstas. Vilken ”revansch” han gör i ÅFF. Tar för sig som aldrig förr.

Mr. Gå på mål
Oskar Möller visade lite forwardstänk en gång när han transporterade sig själv OCH bollen ini straffområdet och avlossade ett skott på mål. Ja – ni läste rätt – ett skott på mål! Det är inte så vanligt i dagens ÅFF.

Peter Swärdh har känts rätt från början och inget han gjort har försvagat hans aktie i klubben!

3 comments:

Anonymous said...

Autoanalyzer.se
Matchanalysen avser i första hand andra halvlek, antar jag, bortsett från beskrivningen av påhoppet(!) på våran keeper. Två lag som i 49 minuter spelade en dålig pojkfotboll med alla spelare jagande boll! Tragiskt att se, det handlar väl i alla fall om till viss del skolade spelare?
Sen blev det roligare spel med tre fina mål, tyvärr i fel kasse, men inte orättvist. Utvisningen = två gula kort, inget att bråka om. Men domarna, är dom verklige avdelade för superettan, näst högsta serien i Sverige, då är det tragiskt. Igen! Bloggen saknar kommentarer om LSK-spelarna, men det kanske var meningen?

yanmaneee said...

balenciaga
off white jordan 1
curry 6
cheap jordans
lebron 17 shoes
cheap jordans
golden goose
jordan shoes
pg 4
offwhite

Unknown said...

you can find out more dildo,realistic sex dolls,cheap sex toys,vibrators,vibrators,male sex doll,sex chair,cheap dildo,vibrators discover this