Sunday, March 3, 2013

Svenska Cupen ÅFF - J Södra 3-1 (0-0)

Då var tävlingssäsongen igång och ÅFF stötte på J-Södra i första gruppmatchen. Vi som sett ÅFF:s matcher i år kände inte alls igen oss med den första halvleken. Dåligt tempo, kassa passningar och på nåt sätt loj inställning. Jag var beredd på lite hjärta men hela matchbilden med domare och inramning var oerhört B. Kändes som en träningsmatch för U21 i januari...

Well, ÅFF lyckades ändå samla ihop sig efter de välbehövliga bytena och kunde forcera in hela tre mål. Ändock var känslan inget vidare efter matchen.

Domaren får här ett eget litet stycke. Han verkade tro att han dömde en betydelselös match i Boren Cup?! Han kom aldrig riktigt in matchen. Peter Swärdh råkade yttra hans brist på förträfflighet lite för nära örat på vederbörande vilket (oerhört löjligt) resulterade i att PS fick se resten av matchen från läktaren.

Ja, spelet i första halvlek är så sjukt långt ifrån den klockrena insatsen i onsdagens första halvlek mot EIF så att man kan bli kissnödig för mindre.

Det finns dock vissa i ÅFF som måste höja sig bra många snäpp. Extra gött då att se Zatara, Dogbe och Zhubi komma in och visa att de verkligen vill visa att de ska spela!

Spelarbetyg:
Fimpen - 3
Dahlén - U
Danne - 2
Tom - 1
Allan - U
Pligg - 3
Mommo - 2
Sjölund - 2
Christensen - U
Möller - U
Prodell - 2

1 comment:

Anonymous said...

Skönt ändå att det är igång igen! Ser fram emot kommande personliga åsikter, rebusar och lika som bär, go Ouikard!!!