Wednesday, August 8, 2012

GAIS - ÅFF 2-2 (0-1)

En förlust som slutade 2-2.

Jag är nog Sveriges sämsta tippare då jag varnade alla inför säsongen för GAIS att de såg så starka ut. GAIS är det sämsta laget i AS 2012!! Hur dåliga som de var första halvlek är svårt att förstå. Mycket svårt. EX-convict Mats Persson, sportchef i GAIS måste nog trolla fram JannePlånbok och de andra vapendragarna från förr för att rädda GAIS. Hur mycket ska Mats P kosta samhället egentligen??

Ja och så straffarna... En som blev av som inte skulle blivit av och en som inte blev av som skulle blivit av. Om Magnus haft tre år mer av erfarenhet hade domaren inte blåst även om situationen hade varit exakt densamma. Ty om tre år lägger sig även Magnus efter att motspelaren hoppat in i situationen. Det gäller tyvärr att inte alltid vara last-man-standing för att vinna matcher.

Allvarligt - vilka tomtar till domare det finns i AS. Nästan så att domarna i Grekisk-Romersk brottning är lättare att acceptera.

Spelet från i fjol börjar alltmer krypa fram.. Dvs ÅFF skapar 20 målschanser men sätter bara 2. Då tappar man poäng i AS. Snyft.

Såg på tv därav inga spelarbetyg. Men dock, om inte Abubakari fått krampkännig i halvtid hade nog han varit matchens man. Lysande första halvlek av Abu. (Han sa tydligen efter matchen att han spelade enkelt och snabbt men att det kommer bli bättre. Hoppas han inte menar att han kommer hålla längre i bollen, som många andra från hans kontinent är lärda att tror att det är idealet.)

Frågan är hur många starter junioren Zhubi ska få i år? Dags för Dansken och Anton framför från start. Dansken är bloggens favvo nu, ihop med Möller, Danne, Fimpen, Gustav, Pligg, Bruno, ANTON, Silva, Magnus och Prodell.

MAN of the Match - Magnus Eriksson, såklart.

(Att byta in Mete känns som att säga, Thats it folks, no more action in this game.) Förutom mot Peking då!!

No comments: