Monday, October 3, 2011

AFF - ÅFF 2-0 (1-0)

Oj vilka toppar och vilka dalar ÅFF visar upp. Senast mot Falcon var ÅFF bäst i Sverige och igår mot AFF så var det knapp div 2-klass. Vad hände då? Min analys är att inställningen och kämpainsatsen var ljusår ifrån den AFF visade upp. AFF rörde sig som ett lag medan ÅFF inte tänkte alls. Och inget verkade göras åt saken från bänken heller. Matchen bara rann iväg. Känns som att ÅFF tror att Superettan endast spelas över 28 matcher eftersom matchen mot Brage borta och denna match igår inte verkar räknas?? Man kanske har rätt till några dåliga dagar på jobbet? Fråga denna snubbe: http://www.youtube.com/watch?v=8vQA-mOcZFQ

Ingen (!) kom upp i normal klass. Närmast var väl Danne. Bara bita ihop och komma igen. Nästa match är ju hemma och då blir det automatiskt bra kantspel av nån anledning. Det är bra!!

Forza!

2 comments:

Anonymous said...

Ligger här och precis som du försöker förstå vad som gör att man kan gå från ytterlighet bra till ytterlighet svag insats, men så när jag tittar på officiella sidan så kanske man förstår om någon spelare missuppfattat det hela. Det står ju klart och tydligt - Följ vår kamp MOT Allsvenskan. Jag menar, vad ska man tro, tycker inte alla att att vi ska kämpa FÖR att nå dit???

Ouikard said...

Haha. En kommentar precis i bloggens anda! tack.