Friday, April 22, 2011

ÅFF - Degerfors IF 1-2 (1-2)

Nej nej nej. Ett bottennapp till match där ändå ÅFF kunde vunnit. Än en gång är en svag mitten-mittfält insats boven. De två innermittfältarna från start har stora problem med timing och självförtroemde just nu och det straffade sig idag. Det blir att ladda om men visst var det en blytung och "onödig" förlust mot Degen...

Härligt att se Magnus Eriksson även denna match. Han måste sprungit på ångor i slutet. Det märks att han är en äkta forward. Bara att fortsätta så släpper det.

ÅFF kändes febriga idag. Kanske har dessa två herrar med saken att göra?? För det kan väl ändå inte vara bra att laget är för nära två stycken sjuka vårdare??

Spelarbetyg:


Fimpen: 3


Anton:3, Danne:3, Moberg:3, Steinar:2


Pligg:3, Stoffa: 2, Amir 2, Haris 3,5


Möller 3, Magnus 3,5

4 comments:

Anonymous said...

Kan bara hålla med...men man ska inte kunna sumpa så många chanser som fanns i andra.
Sjuk vårdare...riktigt roligt! :-)

Anonymous said...

Hoho, kan vara huvet på spiken, det är kanske inte bara vårdarna som är sjuka?! Det såg ut att vara mer som är sjukt, inställning och motivation t ex. Tålamodet med t ex Stoff kan inte sträcka sig mycket längre, eller? Bruno såg inte ut att dras med någon skada när han kom in och fick lite fart på spelet, jmf hans korta insats med just Stoffas: vem ska spela?
Och som sagt, fyndig bild på funktionärerna.
Ingen mer än jag som såg Degerfors bakåtpass till målis (som tog upp bollen med händerna!) i straffområdet? Konstigt!

Anonymous said...

ROlig bild, men ingen rolig match. Betygen ok, men snällt att ge Stoffa samma betyg som Steinar och Amir. och bakåtspelet till målvakten var solklart!

Anonymous said...

Tråkig match av Åtvid. Tycker det är konstigt att du ger norrmannen Strömnes en tvåa, när han var en av de bästa innan bytet!